Beste keus

Verbanddoos / tas 🏥 DIN 13164 EHBO rood van Petex

€ 11,99 Nu kopen!
B004605SE8
🩹 Laad je auto vol met de essentiële EHBO verbanddoos van Petex. Koop een EHBO koffer en ga veilig op reis ✓
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #17 in categorie Auto

Auto’s maken reizen gemakkelijker. Met een auto gaan veel dagelijkse activiteiten vlotter. Ook langere afstanden afleggen is mogelijk wanneer je een auto bezit. Je moet altijd voorzichtig zijn als je op de weg bent om vrij te blijven van verkeersongevallen. Verkeersongevallen hebben al vele mensen het leven gekost. Met de EHBO verbanddoos van Petex heb je alle essentiele middelen voorhanden bij een ongeval of calamiteit.

Eerste hulp in geval van nood.

Eerste hulp kan niet alleen belangrijk zijn bij een auto-ongeluk, maar ook thuis of in je vrije tijd. Daarom is het belangrijk om altijd een EHBO-doos of -tas bij de hand te hebben. Voor vrije tijd en onderweg hebben wij daarom een kleine, compacte oplossing samengesteld.

De PETEX verbanddoos bevat:

1x verbandpakket, 2x fixatiepleisters, 1x pleisterrol, 2x wondpleisters, 12x pleisters, 2x kompressen, 2x EHBO-handschoenen, 1x schaar, 1x eerstehulpinstructie (Engelse taal niet gegarandeerd).

Snelle hulp

Als je een EHBO-doos in je auto hebt, kun je op tijd hulp verlenen. Wachten op hulp van de medische hulpdiensten kan het leven van andere mensen in gevaar brengen. Terwijl je wacht tot de hulpdiensten arriveren, kun je de situatie redden. Een EHBO-doos in de auto maakt dit mogelijk.

Haal mensen uit de gevarenzone

Zichtbaarheid is alles wanneer een auto wordt achtergelaten. Zodat de mensen in het voertuig veilig de rand van de weg kunnen bereiken tot de hulpdiensten komen, moet er een waarschuwingsvest in oranje of geel beschikbaar zijn voor elke persoon in het voertuig, ten minste voor de bestuurder.

Bescherm de plaats van het ongeval.

Bij een ongeval of pech moet het voertuig worden beveiligd, zodat de overige weggebruikers onmiddellijk kunnen zien dat er een obstakel op de weg is en veilig kunnen passeren met een verlaagde snelheid. Bij het opstellen van de gevarendriehoek moet deze duidelijk voor de carrosserie worden gehouden voordat deze op voldoende afstand van de rand van de weg wordt geplaatst.

Steriele medische hulpmiddelen

Inhoud in overeenstemming met DIN 13164:2014. Elke EHBO-doos of -tas bevat een EHBO-boekje en een beschrijving van de inhoud, naast een verscheidenheid aan steriel verpakte verbanden, kleding, verbanden en kompressen. Wanneer de steriliteit na verloop van tijd afneemt, is de inhoud niet meer rechtmatig. Daarom is het van cruciaal belang vaak de houdbaarheid van de inhoud te controleren. De inhoud is 4 jaar houdbaar vanaf de aankoopdatum van het product.

B004605SE8
🩹 Laad je auto vol met de essentiële EHBO verbanddoos van Petex. Koop een EHBO koffer en ga veilig op reis ✓

Specificaties – Van leverancier

Specificaties:

  • 1 x pleister op rol conform DIN 13019-A.
  • Kant-en-klare pleisterset 14-delig: 4 x wondsnelverband conform DIN 13019-E, 2 x vingertopverband, 2 x vingerverband, 6 x pleisterstrips.
  • Verbandpakje 1 x conform DIN 13151-K, 2 x conform DIN 13151-M en 1 x conform DIN 13151-G.
  • 2 x verbanddoek conform DIN 13152-BR en DIN 13152- A en 2 x driehoekige doek conform DIN 13168-D.
  • Fixeerverband 2 x conform DIN 61634-FB 6 en 3 x conform DIN 61634-FB 8.
  • 1 x reddingsdeken en 1 x schaar conform DIN 58279-A.
  • 6x kompres en 2x vochtige doek
  • 4 x medische handschoenen conform DIN EN 455-1 tot -4.

Verbanddoos / tas 🏥 DIN 13164 EHBO rood van Petex
Verbanddoos / tas 🏥 DIN 13164 EHBO rood van Petex
€ 11,99
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo