Bestseller

Ventilator Honeywell 🌬️ TurboForce 90° Kantelbaar HT900E

€ 21,80 Nu kopen!
B003KHJO6G
De Honeywell HT-900 TurboForce luchtcirculatieventilator zal je niet het ‘wauw’-gevoel bezorgen, maar hij doet wat hij beloofd 💨. Nood aan een stevige ventilator die niet veel ruimte inneemt? Dan is de ventilator van Honeywell wat je zoekt. De budgetvriendelijke persoonlijke ventilator heeft heel wat kracht in zijn kleine frame.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #110 in categorie Huis & Tuin

Honeywell staat bekend om zijn betaalbare en hoogwaardige producten, en de HT-900 TurboForce Air Circulator Ventilator vormt hierop geen uitzondering. De HT-900 is een kleine ventilator van slechts 11 cm hoog en weegt slechts 3 kg.

Hij is ontworpen om dicht bij je op een bureau of nachtkastje te staan en kan worden gebruikt in kleine kamers die extra koeling nodig hebben. We hebben de ventilator getest in ons thuiskantoor, onze slaapkamer en onze keuken om te zien hoe de HT-900 met de warmte omging.

Prestaties: Vermogen op persoonlijke maat

Ventilatoren zijn er in alle soorten en maten, van hoge torenventilatoren tot kleine persoonlijke ventilatoren die je op je bureau kunt bevestigen. De Honeywell HT-900 valt precies in het midden van het spectrum wat betreft zowel grootte als prestaties. Dankzij het kleine formaat van de ventilator kun je deze in kleine ruimtes gebruiken, maar de bladen zijn niet groot genoeg om lucht te laten circuleren in een grote ruimte zoals bij een plafondventilator.

De ventilator heeft drie standen: laag, gemiddeld en hoog. De laagste stand is vrij laag, terwijl de middelhoge en hoge stand slechts weinig verschillen in hun vermogen. De lage stand is ideaal voor het werken aan een bureau waar je een klein briesje wilt om je koel te houden, maar niet genoeg luchtstroom om je papieren op de vloer te blazen.

De twee hogere standen zorgen voor voldoende luchtstroom om de omgevingslucht in een kleine kamer te laten circuleren. Deze vermogensniveaus houden je koel terwijl je slaapt of tv kijkt.

De Honeywell HT-900 heeft veel vermogen voor zijn formaat, maar de ventilator werkt het beste wanneer hij op je of dichtbij je blaast. Wij vonden het ideaal wanneer de ventilator een paar meter van ons vandaan stond en de lucht direct om ons heen blies.

Het produceerde een aangenaam briesje dat ons snel afkoelde wanneer we aan ons bureau werkten of ’s avonds tv keken. We verplaatsten de HT-900-ventilator naar grotere ruimten, maar de prestaties leden daaronder. Toen we hem voor een open raam zetten om wat rook van te gaar gekookt spek af te voeren, deed de HT-900 weinig om de lucht in onze combinatie van keuken en eetkamer te verplaatsen.

Het geluidsniveau is voor veel mensen een belangrijke overweging bij de aankoop van een ventilator. De meeste goedkope ventilatoren maken veel te veel lawaai, maar dat geldt niet voor de HT-900. Honeywell heeft het geluidsniveau van de HT-900 verlaagd, en dat is te zien.

Op de laagste stand is de ventilator stil genoeg om naar een video te luisteren of tv te kijken. Als je het apparaat hoger zet, neemt het geluid van de ventilator toe, maar niet genoeg om hinderlijk te zijn. Op de hoogste stand is het geluid perfect om je in slaap te wiegen.

Ontwerp: Klein en handig

De Honeywell HT-900 is een ventilator zonder franje met een minimalistische uitstraling die in elke kamer past. De constructie is volledig van plastic en zwart, wat meer pragmatisch dan verfijnd is. Hoewel hij bij de meeste inrichtingsstijlen past, kan zijn gewone uiterlijk een afknapper zijn voor wie een ventilator met een elegante look zoekt.

De ventilator ziet er niet alleen eenvoudig uit, maar is ook eenvoudig te bedienen. Hij heeft een draaiknop waarmee je kunt schakelen tussen de drie verschillende snelheden. De draaiknop is gemakkelijk te draaien en eenvoudig in het gebruik. De ventilator kan ook op en neer worden gekanteld in de standaard, zodat je de luchtstroom kunt aanpassen aan waar je die het meest nodig hebt.

Het kantelmechanisme is voorzien van inkepingen zodat je de ventilator in de perfecte positie kunt klikken en je je geen zorgen hoeft te maken dat hij wegglijdt terwijl hij draait.

De Honeywell HT-900 is een kleine ventilator, dus hij past gemakkelijk in krappe ruimtes zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. We konden de opladers van onze telefoon en tablet op ons nachtkastje naast de ventilator leggen.

Als er weinig plankruimte is, kan de standaard ook aan de muur worden bevestigd, zodat je de ventilator permanent op een plek kunt zetten die niet in de weg staat. Omdat hij zo compact is, kun je de ventilator moeiteloos verplaatsen naar waar hij nodig is. De kunststof behuizing heeft zelfs een ingebouwd handvat, zodat je de ventilator gemakkelijk met één hand kunt dragen.

Wanneer je een krachtige, kleine ventilator aan je huisarsenaal wilt toevoegen, is de Honeywell HT-900 TurboForce luchtcirculatieventilator een uitstekende keuze. Dankzij zijn kleine formaat kun je hem gebruiken in kleine ruimtes en kleine kamers, en het kleine prijskaartje bespaart je geld. Gebruik hem in een studentenkamer of zet hem op een bureau, een bijzettafeltje of een nachtkastje. Je zult niet teleurgesteld zijn.

☆
B003KHJO6G
De Honeywell HT-900 TurboForce luchtcirculatieventilator zal je niet het ‘wauw’-gevoel bezorgen, maar hij doet wat hij beloofd 💨. Nood aan een stevige ventilator die niet veel ruimte inneemt? Dan is de ventilator van Honeywell wat je zoekt. De budgetvriendelijke persoonlijke ventilator heeft heel wat kracht in zijn kleine frame.

Specificaties – Van leverancier

 • VOEL DE KRACHT: Het gemak van een kleine maar krachtige ventilator die u tot op 7 meter afstand kunt voelen, in een aerodynamisch ontwerp om de luchtbeweging te maximaliseren.

 • COMFORT GEDURENDE HET HELE JAAR: De Honeywell TurboForce-luchtcirculatieventilator heeft 3 krachtige snelheidsinstellingen en een kop die 90 graden kan draaien.

 • STILLE WERKING: Met zijn discrete, lage ruis is de ventilator ook zeer geschikt als bureauventilator op kantoor, als vloerventilator in de woonkamer of als een stille ventilator naast uw bed.

 • KLEINE VLOER- OF TAFELVENTILATOR: Met een tafel- en wandmontage is deze handige ventilator krachtig genoeg om comfortabele koeling te bieden in kleine tot middelgrote kamers.

 • HONEYWELL-VENTILATOREN: Honeywell heeft een aanbod aan torenventilatoren, vloerventilatoren en oscillerende ventilatoren om aan uw koelbehoeften voor elke situatie of omgeving te voldoen.

 • ZORG VOOR MEER COMFORT: Door ventilatoren in uw huis te gebruiken, profiteert u van meer comfort. De juiste ventilator helpt u af te koelen en verbetert de luchtcirculatie.

 • Merk: Honeywell

 • Kleur: Zwart

 • Ontwerp van elektrische ventilator: Tafelventilator

 • Energiebron: Handbediend

 • Stijl: Ventilator

 • Kamertype: Slaapkamer, Woonkamer, Kantoor aan huis

Ventilator Honeywell 🌬️ TurboForce 90° Kantelbaar HT900E
Ventilator Honeywell 🌬️ TurboForce 90° Kantelbaar HT900E
€ 21,80
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo