Beste keus

Velgenreiniger TUGA Alu Teufel 🏎️ Spezial Zuurvrije actieve gel

€ 38,49 Nu kopen!
B073XL1RDZ
🏎 TUGA Alu Teufel: de beste velgenreiniger op de markt. Schrobben niet nodig; Zuurvrij; Fosfaatvrij; Extreem krachtig. ✓Made in Germany
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #19 in categorie Auto

Alu Teufel is één van de bekendste producten van Tuga Chemie. Tuga Chemie is een belangrijk Duits merk in autopoetsmiddelen. Je velgen worden weer moeiteloos schoon met behulp van Alu Teufel Velgenreiniger. Dankzij Alu Teufel verdwijnt remstof als sneeuw voor de zon van je velgen en Alu Duivel geeft ze weer glans en beschermt ze tegen zelfs het hardnekkigste vuil. Alu Teufel Spezial zorgt dus voor brandschone velgen zonder enige schade aan te richten.

Waarom je velgen reinigen?

De lak en de velgen verwerken vuil op verschillende manieren. De omstandigheden zijn vaak verschillend, naast het feit dat het om verschillend vuil gaat. Hoewel het grondig reinigen van uw velgen een heel gedoe kan zijn, maakt een velgenreiniger het proces gelukkig een stuk eenvoudiger.

Tijdens het rijden worden velgen warm, en tijdens sommige seizoenen kunnen ze zelfs aanzienlijk warmer worden dan andere auto-onderdelen. Hierdoor wordt vuil tijdens het rijden bijna ingesloten. Daarnaast kunnen remstof, wegvuil, turbulentie tijdens het rijden, uitlaatgassen, regen, asfalt en vele andere verontreinigingen uw velgen snel en gemakkelijk verontreinigen. Met andere woorden, een gruwelijke opeenhoping van afval dat zich in de lak van je velgen bakt. Schoonmaken dus!

Beste koop velgenreiniger

Hoogglans geanodiseerde, gepolijste of verchroomde velgen vereisen een specifieke reiniging. Alle stalen en/of aluminium velgen kunnen eenvoudig met Alu-Teufel Special® gereinigd worden. Als de velg vaak wordt gebruikt, ontstaat er een moleculaire beschermlaag die de opbouw van vuil tegengaat. Hardchromen bumpers, sierstrips en velgen zijn dankzij Alu-Teufel roestbestendig. De mildheid van dit reinigingsmiddel voorkomt dat het rubber, kunststof of lak aantast. Het verwijdert gemakkelijk lichte tot matige vervuiling. Zelfs onbehandeld remstof van jaren oud verdwijnt in de zon als sneeuw voor de zon!

Bovendien verwijdert deze velgenreiniger hardnekkig vuil zonder de oppervlakken aan te tasten. Alu-Teufel doet dit door bescherming te bieden aan alle metaalsoorten. De velgenreiniger breekt op natuurlijke wijze af.

Zeg vaarwel tegen traditionele velgenreinigers!

TUGA Devil Special® is een zuurvrije, fosfaatvrije, zeer efficiënte velgenreiniger die gemakkelijk aangebakken remstof en een verscheidenheid aan zware vervuilingen verwijdert. Bij gebruik volgens voorschrift is onze zuurvrije formule veilig voor aluminium, chroom, poedercoating en blank gecoate wieloppervlakken. TUGA is veilig voor de lak, uiterst krachtig en bespaart heel wat tijd! De gelachtige formule hecht zich aan alle kanten en rondingen van de velgen terwijl vuil en remstof gemakkelijk worden opgelost. Met TUGA is er geen zware arbeid nodig! Gewoon de actieve fase van het product laten inwerken en vervolgens afspoelen met een hogedrukreiniger of lichtjes roeren voor perfectie!

B073XL1RDZ
🏎 TUGA Alu Teufel: de beste velgenreiniger op de markt. Schrobben niet nodig; Zuurvrij; Fosfaatvrij; Extreem krachtig. ✓Made in Germany

Specificaties – Van leverancier

Eigenschappen:

 • Gelformule kleeft aan verticaal oppervlak.
 • Schrobben niet nodig.
 • Extreem krachtig.
 • Veilig op af fabriek gelakte, blanke lak, chroom en aluminium velgen.

 

Gebruiksaanwijzing: 

 1. In de schaduw op een koele ondergrond over de wieloppervlakken spuiten.
 2. Laat 2-5 minuten inwerken, afhankelijk van de temperatuur.
 3. Lichtjes inwrijven
 4. Grondig spoelen

 

Voorzorgsmaatregelen:

 • Bij gebruik in de directe zon voorzichtig te werk gaan.
 • Niet laten drogen op gevoelige oppervlakken.
 • Voor gebruik altijd eerst testen op een onopvallend oppervlak.
 • Neem alle instructies van velgfabrikanten en afwerkingsbedrijven in acht.
 • Test op een onopvallende plaats voor gebruik.

BIJ CONTACT MET DE OGEN: Spoel voorzichtig met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

Velgenreiniger TUGA Alu Teufel 🏎️ Spezial Zuurvrije actieve gel
Velgenreiniger TUGA Alu Teufel 🏎️ Spezial Zuurvrije actieve gel
€ 38,49
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo