Veiligheidsset 8 in 1 🦺 veiligheidsvest, gevarendriehoek, verbanddoos, parkeerschijf, nooddeken, ijskrabber

Nu kopen!
B07QCZBSSJ
We brengen een groot deel van onze dag door met het rijden van de ene plaats naar de andere 🦺. Of het nu is om naar de supermarkt of naar huis te rijden. We zitten lang achter het stuur. Met een veiligheidsset ben je op alles voorzien.
9/10 (Expert Score)
Product staat op #11 in categorie Auto

Zoveel tijd achter het stuur doorbrengen kan een aantal neveneffecten hebben op je lichaam en geduld, maar de echte dreiging komt wanneer er iets misgaat tijdens een woon-werkverkeer.

Hier bespreken we paar van de belangrijkste veiligheidsitems die alle bestuurders in hun auto moeten hebben om ervoor te zorgen dat je woon-werkverkeer zo veilig mogelijk is als er zich een gevaar op de weg voordoet.

Essentiële uitrusting voor onderweg

Deze basisuitrusting voor noodgevallen zal de meeste mensen in normale situaties veilig zal helpen een lekke band te verhelpen of een probleem met hun voertuig langs de weg op te lossen.

Er zijn echter een aantal stukken van roadside apparatuur die alle bestuurders bij moeten hebben, maar de meeste hebben ze niet in hun kofferbak.

Hier benoemen we welke items van de veiligheidsuitrusting die je zeker mee moet hebben, maar die je waarschijnlijk niet in je kofferbak hebt, waarom je ze zou moeten hebben, en ook hoe je ze kunt gebruiken!

Verkeerswaarschuwingsdriehoeken

Als je voertuig een probleem ondervindt terwijl je rijdt, moet je je best doen om op de uiterst rechtse berm te komen. Eens je op de rechterberm bent, moet je je voertuig zo ver mogelijk van de weg plaatsen.

Het waarschuwen van tegemoetkomend verkeer is één van de meest kritieke elementen om je veiligheid en de veiligheid van andere bestuurders te verzekeren. De beste manier om dit te doen is om je zichtbaarheid voor andere automobilisten te vergroten.

Het eerste wat je kunt doen om je zichtbaarheid te verbeteren is je knipperlichten aanzetten en de motorkap van je voertuig omhoog doen. Dit zal je voertuig een massiever object maken en toegankelijker om te zien voor tegemoetkomend verkeer.

Zodra je motorkap omhoog is, en de knipperlichten zijn ingeschakeld, moet je driehoekige reflectordriehoeken in de buurt van je voertuig plaatsen om tegemoetkomend verkeer van je voertuig weg te leiden.

Deze uitlijning zal helpen om de aandacht van het tegemoetkomend verkeer te trekken en is het universele teken van nood wanneer je op de weg bent.

Kijk altijd uit voor tegemoetkomend verkeer en andere gevaren wanneer je de gevarendriehoeken achter je voertuig plaatst.

Veiligheidsvesten

Wanneer de meeste mensen aan een veiligheidsvest denken, denken ze onmiddellijk aan bouwvakkers. Terwijl deze beroepsgroep veiligheidsvesten nodig heeft omdat ze zichtbaar moeten zijn op de bouwplaats.

Bestuurders moeten ook een veiligheidsvest in hun kofferbak hebben om dezelfde reden, en om hun veiligheid te garanderen als er een ongeluk of ander gevaar op de weg gebeurt.

Als je een lekke band krijgt of een ander incident terwijl je op de snelweg rijdt, zul je je moeten blootstellen aan tegemoetkomend verkeer. Dit kan een intimiderende ervaring zijn, vooral als je ’s nachts of bij slecht weer een lekke band moet verwisselen.

Het verbeteren van je zichtbaarheid voor het tegemoetkomende verkeer is in deze situaties van vitaal belang, en een veiligheidsvest kan je helpen je voertuig snel en veilig te repareren.

Deze veiligheidsset van Amazon biedt de perfecte veiligheidsvesten voor bestuurders die meer gemoedsrust willen als er iets met hun voertuig gebeurt op de weg. De veiligheidsset is een uitstekende oplossing om in je kofferbak op te bergen en te dragen als je je auto in de berm van een snelweg moet verlaten.

Maar ook een verbanddoos en mondmaskers zijn handig om altijd bij te hebben. Sinds de uitbraak van het virus kun je beter standaard een mondmasker in je auto hebben liggen. Als je het dan nodig zou hebben, heb je het direct bij de hand.

Veiligheidsset 8 in 1 🦺 veiligheidsvest, gevarendriehoek, verbanddoos, parkeerschijf, nooddeken, ijskrabber

★★★★☆ KOOP NU We brengen een groot deel van onze dag door met het rijden van de ene plaats naar de andere 🦺. Of het nu is om naar de supermarkt of naar huis te rijden. We zitten lang achter het stuur. Met een veiligheidsset ben je op alles voorzien.

Specificaties - Van leverancier

  • Veiligheidsset 2022 – Deze XXL alles-in-één veiligheidsset heeft alles wat u nodig heeft voor uw auto. Naast producten voor dagelijks gebruik, zoals parkeerschijven en ijskrabbers, biedt deze set ook de nodige uitrusting voor ongevallen en pechgevallen.

  • 1x gevarendriehoek rood, auto StvO 2022 EU – kentekenbewijs, in opbergbox voor ongevallen & pechgevallen – Helder zelfs ’s nachts: gevarendriehoek met bijzonder heldere rode reflectorelementen + 1x parkeerschijf in blauw voor gebruik in het Europese wegverkeer met auto’s, vrachtwagens – Klein & handig – deze parkeerschijf past gemakkelijk tussen de kentekenpapieren in de voorste lade

  • 1x Hoge zichtbaarheid gilet in set volgens EN471 voor wegverkeer Hoge zichtbaarheid gilet pech gilet ongeval gilet auto veiligheid gilet reflecterende neon voor auto, personenauto – neon geel – Hoge kwaliteit hoge zichtbaarheid gilet pech gilet levensvest beschermende gilet voor de veiligheid bij een ongeval, pech in het wegverkeer, op de landweg of snelweg – 360 ° reflecterende rond

  • Eerste hulp koffer ( in de kleur rood of zwart ) set met warmtedeken ( reeds opgeborgen in de eerste hulp koffer ) voor auto volgens DIN471 en DIN13164 STVZO §35h – verplicht voor alle auto’s in Duitsland – volgens de huidige norm 2022 -.

  • Merk: TK Gruppe Timo Klingler

  • Afmetingen pakket: ‎44.79 x 25.7 x 6.2 cm; 750 gram

  • ASIN: B07QCZBSSJ

Veiligheidsset 8 in 1 🦺 veiligheidsvest, gevarendriehoek, verbanddoos, parkeerschijf, nooddeken, ijskrabber
Veiligheidsset 8 in 1 🦺 veiligheidsvest, gevarendriehoek, verbanddoos, parkeerschijf, nooddeken, ijskrabber
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo