Beste keus

Telefoonhouder Fiets Motor 🤳Waterdicht Touchscreen 360° tot 6,7″

€ 16,69 Nu kopen!
B099ND8JBP
Een fiets telefoonhouder, of telefoonhouder voor je fiets, is belast met een zeer belangrijke taak: Je smartphone niet van je fiets laten vallen en toch het scherm kunnen zien terwijl je rijdt 🚴. De mobiele fietshouder van Tawveml kan het allemaal!
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #30 in categorie Sport & Outdoor

Misschien vertrouw je op Google Maps voor aanwijzingen. Misschien gebruik je een app om binnenshuis te trainen. Of misschien kun je je gewoon niet ontspannen als je telefoon niet in zicht is.

Hoewel we je zouden aanraden om je telefoon in een rugzak of stuurtas te stoppen en een digitale pauze te nemen terwijl je aan het rijden bent, heb je soms gewoon toegang tot je telefoon nodig tijdens je rit en dat is prima. Als je hiermee akkoord bent, hebben wij misschien wel het nieuwste snufje voor jou, de mobiele fietshouder van Tawveml.

De beste telefoonhouder kiezen

Tegenwoordig vertrouwen veel fietsers tussen navigatie-apps, muziekstreamingdiensten en sociale workoutplatforms als Zwift en Strava op de toegang tot hun telefoon terwijl ze in het zadel zitten. Voor deze fietsers fungeert de smartphone als het dashboard van een auto – informatie, connectiviteit en bediening op één handige plek.

Moderne smartphones zijn echter niet goedkoop. Als je ervoor kiest om je telefoon aan je fiets te bevestigen terwijl je op hoge snelheden en door ruw terrein rijdt, wil je zeker weten dat hij stevig vast blijft zitten.

Dat is waar fiets telefoon mounts van pas komen. Deze apparaten zijn ontworpen om je smartphone veilig aan je stuur te bevestigen terwijl je rijdt en je scherm goed zichtbaar is.

Verschillende houders zijn ontworpen voor verschillende manieren van rijden. Houd bij het zoeken naar de beste mount rekening met jouw specifieke behoeften. Zorg ervoor dat je een houder kiest die bestand is tegen de elementen waaraan hij zal worden blootgesteld. Sommige fietsbeugels zijn zeer geschikt voor langdurig trillen, terwijl andere een betere zichtbaarheid of waterbestendigheid bieden.

De fietshouder van Tawveml heeft zoveel handige functies dat deze zo goed als voor iedereen past. Misschien moet je wel oppassen wanneer je veel op ruwe terreinen rijdt met topsnelheden. Hiervoor kan het zijn dat deze houder niet stevig genoeg is. Voor alle andere actitviteiten is de fietshouder van Tawveml een gegarandeerd een goede keuze.

TPU-materiaal

De mobiele fietshouder van Tawveml is verstelbaar naar jouw wens en resistent tegen water. Gemaakt uit het TPU-materiaal blijft je telefoon goed zichtbaar en de touchscreen blijft werken terwijl je telefoon niet nat wordt. Wil je toch nog graag je oorttjes of koptelefoon aansluiten aan je gsm? Dan kan dit ook. Aan de onderkant is er een opening waarmee je je gsm terug kunt aansluiten.

Gemakkelijk in gebruik

Tawveml zijn mobiele fietshouder heeft een magneet. Hierdoor kun je je gsm snel en gemakkelijk van de fietshouder halen en er terug opzetten. Iets opzoeken onderweg of even bellen was nog nooit zo gemakkelijk. Gedaan met sukkelen om je gsm te pakken te krijgen.

Het is geweldig dat deze houder 360 graden kan draaien en zo goed als bijna elke gsm ondersteunt, kijk voor het bestellen even na of het compatibel met jouw gsm is.

Conclusie

De telefoonhouder van Tawveml heeft het allemaal. Het is waterbestendig, gemakkelijk in gebruik en het beschermt je telefoon goed. Voor elke soort fietser zijn er andere soorten telefoonhouders vereist. Denk goed na over wat jij vooral nodig hebt in een telefoonhouder.

B099ND8JBP
Een fiets telefoonhouder, of telefoonhouder voor je fiets, is belast met een zeer belangrijke taak: Je smartphone niet van je fiets laten vallen en toch het scherm kunnen zien terwijl je rijdt 🚴. De mobiele fietshouder van Tawveml kan het allemaal!

Specificaties – Van leverancier

  • Materiaal en design: het scherm bestaat uit hoogwaardig TPU-materiaal en maakt het mogelijk om je telefoon goed zichtbaar te houden. De gevoeligheid van het touchscreen zorgt ervoor dat het touchscreen, gezichtsherkenning, de voor- en achtercamera tijdens het rijden goed functioneren. Aan de onderkant bevindt zich een opening voor de koptelefoon, waarmee je de hoofdtelefoon gemakkelijk kunt aansluiten en de telefoon kunt opladen.

  • Eenvoudige installatie: de unieke vergrendelingsstructuur en de magnetische zuiginrichting maken het zeer comfortabel om de telefoon snel op te nemen en los te laten. De telefoonhouder voor de motorfiets is eenvoudig zonder gereedschap te installeren, zoek gewoon de houder op het stuur van de fiets en vergrendelt de moeder.

  • Brede compatibiliteit: compatibel met motor- en fietsstuur, geschikt voor sturen met een diameter van 22 mm tot 28 mm, geschikt voor elke smartphone met een scherm van 4,7-6,8 inch (iPhone 12 Pro Max/12/12 Pro/X/XS/XS MAX/XR/8/8 Plus/7/6, Samsung Galaxy S10. /S10e/S10 Plus etc.)

  • Waterdichte hoes: de hoes is volledig gesloten en kan je telefoon volledig beschermen tegen spatten, regen, sneeuw, modder, zand en stof. Daarom hoef je je geen zorgen te maken over regen en sneeuw om je mobiele telefoon te beschadigen

 

  • Productafmetingen: 19 x 10 x 5 cm; 350 gram

  • Fabrikant: MILIFT

  • ASIN ‏B099ND8JBP

  • Fabrikantreferentie: MILIFT-10

  • Land van herkomst: China

Telefoonhouder Fiets Motor 🤳Waterdicht Touchscreen 360° tot 6,7″
Telefoonhouder Fiets Motor 🤳Waterdicht Touchscreen 360° tot 6,7″
€ 16,69
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo