Beste keus

Sport Drinkfles Kinderen 🥤 350ml Air Up School Schmatzfatz

€ 23,99 Nu kopen!
B07YXS3GDX
Van alle must-haves voor kinderen zou een goede waterfles bovenaan je lijst moeten staan. Of het nu op de speelplaats is, op een voetbalveld of gewoon tussen de lessen door, kinderen hebben altijd dorst.🚰 De Klarstein schmatzfatz sport drinkfles is de perfecte metgezel voor alledag.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #98 in categorie Huis & Tuin

Nu plastic waterflessen (samen met plastic tassen en plastic rietjes) bovenaan de lijst van sociaal onaanvaardbare accessoires voor eenmalig gebruik staan, zijn herbruikbare waterflessen die er goed uitzien en tegelijk functioneel zijn, een noodzaak in deze moderne, door hydratatie geobsedeerde wereld. De juiste fles vinden voor jezelf is al lastig, maar eentje vinden voor je kind kan ook als een hele opgave lijken.

Een stevige, herbruikbare waterfles die tegen een stootje kan, drankjes koud houdt, in een handomdraai kan worden schoongemaakt en er ook nog eens goed uitziet, is van het grootste belang. Dit heeft de Klarstein Schmatzfatz allemaal. Of het nu klein of groot is: je bent altijd voorzien van je favoriete drankje.

Slim ontwerp

De Klarstein schmatzfatz drinkfles heeft het perfecte ontwerp. Dankzij het kunststof materiaal weegt de drinkfles nauwelijks extra, ook al bevat hij een halve liter vloeistof. Of het nu in je schooltas, rugzak of in je fietshouder zit: er lekt niets, want deze handige drinkfles heeft een zeer lekvrije sluiting. En je reist altijd licht.

Het bijzondere aan de Klarstein Schmatzfatz drinkfles is het sportieve design. Je ervaart een uniek drinkcomfort, want door de 1-click sluiting kun je de bidon met slechts één hand openen. Ook zit er een draaghengsel aan de zijkant, dat je eenvoudig om je pols kunt doen als je bijvoorbeeld aan het sporten bent. Zo heb je de belangrijke vloeistof direct bij de hand.

De drinkfles van Schmatzfatz komt in verschillende kleuren waardoor er voor ieder wat wils is!

Materiaal

Deze drinkfles is gemaakt van BPA-vrij Tritan en is perfect geschikt als waterfles, omdat het materiaal neutraal van smaak is. Een fijne extra: met het fruitopzetstuk kun je het water zoeten met heerlijke vruchten. De vruchtenpulp blijft bij het drinken in de fles en ontwikkelt een fijn aroma in het water.

Is BPA-vrij plastic veilig?

BPA- en bisfenolvrij Tritan-kunststof is veilig, en geeft je gemoedsrust die je niet krijgt met gewone BPA-vrije kunststoffen. Dat komt omdat veel producten die gemarkeerd zijn als BPA-vrij andere bisfenolen bevatten om BPA te vervangen. Vroege studies tonen aan dat deze BPA-vervangers net zo gevaarlijk kunnen zijn als BPA.

Tritan is niet alleen BPA-vrij, maar het is ook niet vervaardigd met bisfenol-S of andere bisfenolverbindingen. Bovendien hebben laboratoria van derden Tritan getest en de resultaten hebben aangetoond dat het vrij is van oestrogene en androgene activiteit.

Met de Klarstein schmatzfatz drinkfles hoef je je geen zorgen te maken dat je kind misschien wel schadelijke stoffen binnenkrijgt, wat met andere drinkflessen helaas vaak wel het geval is.

Veel smaak zonder toevoegingen

Dankzij het concept van de Schmatzfatz kan water smaken als een gearomatiseerde drank, ook al drink je alleen maar water met wat vruchtenpulp in.

In vergelijking met andere drankjes met smaak worden er geen schadelijke ingrediënten toegevoegd aan het water, maar alleen wat vruchtenpulp zodat het water een lekker smaakje krijgt. Zo krijgt je kind voldoende water binnen zonder ook schadelijke stoffen op te nemen. Op die manier kunnen kinderen op school nog steeds genieten van een lekker drankje zonder dat het slecht voor hen is!

Op school, in de kleuterschool, bij het sporten of op reis: de Klarstein schmatzfatz drinkfles bied je in alle dagelijkse situaties vele voordelen. Hij overtuigt door zijn sportieve design in een levendige kleur en het leuke logo.

B07YXS3GDX
Van alle must-haves voor kinderen zou een goede waterfles bovenaan je lijst moeten staan. Of het nu op de speelplaats is, op een voetbalveld of gewoon tussen de lessen door, kinderen hebben altijd dorst.🚰 De Klarstein schmatzfatz sport drinkfles is de perfecte metgezel voor alledag.

Specificaties – Van leverancier

  • Capaciteit: 500ml
  • LEKVRIJ: De sportfles voor kinderen kan, dankzij de lekvrije kliksluiting, met maar één hand geopend worden en is geschikt als drinkfles voor kinderen die naar de kleuterschool of het lager onderwijs gaan.

  • GEZOND DRINKEN: Onze drinkfles van Tritan, zonder BPA, is smaak- en geurneutraal en kan dus zonder gezondheidsrisico’s als waterfles voor kinderen worden gebruikt.

  • ALLROUND: De Schmatzfatz drinkfles voor kinderen is te gebruiken voor sportieve en outdoor activiteiten, fietstochten en nog veel meer. Een lichte drinkfles voor jongens en meisjes in elke alledaagse situatie.

  • FRUITIG FRIS: Verfijn je drankjes met vers fruit, zoals citroen – in onze waterfles met fruitinzet blijven de ingrediënten op zijn plaats en geniet u ondertussen van het aroma.

  • FORMAAT & MATERIAAL: Vederlicht & duurzaam. Onze drinkfles voor kinderen, gemaakt van Tritan zonder BPA, heeft een doorsnede van 7 cm en een hoogte van 18 cm en is perfect voor jouw kind. We raden aan de deksel met de hand te wassen om een lange levensduur van de dichting en de sluiting te garanderen.

Sport Drinkfles Kinderen 🥤 350ml Air Up School Schmatzfatz
Sport Drinkfles Kinderen 🥤 350ml Air Up School Schmatzfatz
€ 23,99
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo