Beste keus

Slaapmasker Lichtblokkerend 😴 Innovatief Oogmasker 2022 Mannen Vrouwen

€ 8,49 Nu kopen!
B09JS56L1T
Slapen met het Trilancer slaapmasker, op mijn rug of op mijn zij, was zoals een droom πŸ’€. Slapen was in totale duisternis, en zelfs als ik midden in de nacht moest opstaan, was het eenvoudig om het masker af te doen en opnieuw op te brengen zonder veel geklungel.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #35 in categorie Beauty

Slaapmaskers lijken misschien allemaal hetzelfde, maar van hoeveel licht ze blokkeren tot de hoeveelheid druk die ze op je ogen uitoefenen, kunnen deze slaapmiddelen inderdaad sterk verschillen. Daarom heb ik in de loop van meer dan een maand acht slaapmaskers getest om de beste te vinden.

Ik keek vooral naar het unieke ontwerp, de hoeveelheid licht die ze filterden en het comfort gedurende meerdere nachten slapen. Uiteindelijk heeft er één mij overtuigd door zijn droomverwekkende ontwerpkeuzes.

De winnaar

Het slaapmasker van Trilancer heeft een super neusdraad, zodat het al het licht – en dan bedoel ik ook echt al het licht – tegenhoudt. Het masker is zacht voor de ogen en comfortabel op het hoofd, en het heeft ’s nachts nooit bewogen, ongeacht mijn slaaphouding.

Je hoeft dus niet altijd de hoofdprijs te betalen om het beste te krijgen wat de wereld te bieden heeft. Een goed voorbeeld: het slaapmaskers van Trilancer.

Pasvorm en materiaal

Laten we meteen naar ons favoriete onderdeel van dit masker gaan: de verstelbare neusdraad. Net als de neusdraad in de maskers waar we het afgelopen jaar maar al te vertrouwd mee zijn geraakt, kun je met de neusdraad van Trilancer de perfecte lichtblokkerende, lock-in-place pasvorm krijgen. Veel maskers hadden een lichte lichtspleet rond de neusbrug. Dit masker vormde echter de beste afdichting rond de randen en blokkeerde meer licht dan welk ander masker dat we hebben getest.

De zijde stof is een van de zachtste die ik ooit tegen mijn ogen heb gevoeld. Het slaapmasker van Trilancer is zo licht, zacht en luchtig dat het nauwelijks voelbaar is.

Terwijl ik vond dat alle maskers een beetje op onze oogleden drukten zodat het knipperen merkbaar was, gaf dit masker de minste druk op de oogleden van alle niet-elevated maskers die ik probeerde.

Het slanke, niet-verhogende profiel van Trilancer maakt het een winnaar voor alle slaapstijlen: rug, zij, buik – of een combinatie ergens daartussenin. Hij doorstond een rigoureuze draai- en keertest als een kampioen door niet uit zijn positie te wijken – dankzij die neusdraad – en mijn haar raakte niet verstrikt in de riem.

Ik had wel liever dat de verstelbare hoofdband een beetje breder was om de druklijn rond het hoofd te spreiden, maar het was zo subtiel dat we echt haarkloverij zijn om deze opmerking te maken. De taps toelopende vleugels die de band en het masker verbinden voorkomen lichtlekkage langs de zijkanten en deze kleine dingetjes deden hun werk precies goed.

En, hoewel meer dan de helft van de maskers die we getest hebben met hun eigen reistas of doos komen, was deze het meest doordacht. Het kleine zakje wordt geleverd met een kleine karabijnhaak, zodat het gemakkelijk aan elke reistas kan worden vastgeklikt. Ik ontdekte dat de neusdraad na verloop van tijd vervormd kan raken als je hem steeds opvouwt om in een zakje te passen.

Het slaapmasker van Trilancer is simpelweg de beste en ook nog eens eenvoudig om op te bergen. Zo kun je hem overal mee naartoe nemen, waar je ook gaat.

β˜†
B09JS56L1T
Slapen met het Trilancer slaapmasker, op mijn rug of op mijn zij, was zoals een droom πŸ’€. Slapen was in totale duisternis, en zelfs als ik midden in de nacht moest opstaan, was het eenvoudig om het masker af te doen en opnieuw op te brengen zonder veel geklungel.

Specificaties – Van leverancier

  • Laat geen licht door – Het dubbel verstevigd ontwerp, met een innovatieve uitsnijding voor de neus en een lichtblokkerende stof zorgt ervoor dat uw ogen helemaal bedekt blijven, zelfs in de meest felle omstandigheden.

  • Super licht – met een gewicht van slechts 30 gram, vergeet u misschien dat u zelfs een slaapmasker draagt.

  • Bewegingsvrijheid – wij maken onze maskers ruim, zodat uw wimpers nooit belemmerd worden.

  • 2-Jaar Garantie – Wij staan achter de kwaliteit van ons slaapmasker door er een garantie van 2 jaar op te geven.

  • Merk: Trilancer

  • Kleur: Zwart

  • Materiaal: Zijde

  • Grootte: One size

Slaapmasker Lichtblokkerend 😴 Innovatief Oogmasker 2022 Mannen Vrouwen
Slaapmasker Lichtblokkerend 😴 Innovatief Oogmasker 2022 Mannen Vrouwen
€ 8,49
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo