Beste keus

SanDisk Extreme 128 GB 📷 microSDXC-geheugenkaart

SanDisk Extreme 128 GB microSDXC-geheugenkaart
€ 22,56 € 40,99 KOOP NU
Bespaar Tijd Bij Het Overdragen van Content Schrijfsnelheden Tot 90 MB/s Perfect voor Het Vastleggen Van 4K UHD Video Laad Apps Sneller met A2

Ontworpen voor microSD-apparaten zoals smartphones, drones en actiecamera’s die Full HD– en 4K-video kunnen vastleggen, evenals onbewerkte en burst-fotografie, de 128 GB Extreme UHS-I microSDXC-geheugenkaart van SanDisk heeft een capaciteit van 128 GB, is compatibel met de UHS-I-bus en heeft een snelheidsklasse van V30, wat een minimale schrijfsnelheid van 30 MB/s garandeert. Als je apparaat de V30-standaard niet ondersteunt, ondersteunt deze kaart ook de U3-standaard, die ook minimale schrijfsnelheden van 30 MB/s garandeert. Leessnelheden worden ondersteund tot 190 MB/s en schrijfsnelheden tot 90 MB/s.

Hoewel deze kaart is ontworpen voor camera’s die compatibel zijn met UHS-I / V30 / U3, kan hij worden gebruikt in apparaten die geen ondersteuning bieden voor UHS-I / V30 / U3. Houd er echter rekening mee dat deze kaart dan standaard de snelheidsklasse en busclassificatie van uw apparaat gebruikt, zoals UHS-I en U1, die minimale schrijfsnelheden van 10 MB/s ondersteunen, of Class 10, die ook minimale schrijfsnelheden van 10 MB/sec.

Afgezien van ondersteuning voor UHS-I, V30 en U3, heeft SanDisk deze kaart ook gebouwd met ondersteuning voor de Application Performance Class 2 (A2)-specificatie, die optimalisaties omvat om Android-gebruikers een verbeterde mobiele ervaring te bieden en snellere prestaties van mobiele apps te leveren. Dankzij de A2-specificatie kan de kaart willekeurige invoer-uitvoertoegang per seconde (IOPS)-bewerkingen beheren, zodat deze snel apps kan openen en begeleidende taken kan verwerken, zoals audio, afbeeldingen, opgeslagen profielen en in-app-machtigingen.

Zoals met de meeste SanDisk-media, is deze geheugenkaart schokbestendig, röntgenbestendig en waterdicht, terwijl hij ook bestand is tegen temperaturen van -13 tot 185°, zodat u deze kaart mee kunt nemen naar extreme omgevingen. Mochten de gegevens van de kaart in gevaar komen, dan profiteert u ook van de mogelijkheid om RescuePRO Deluxe-software te downloaden, en de Memory Zone-app van SanDisk biedt gebruikers een eenvoudige manier om bestanden te ordenen, te bladeren en een back-up te maken op hun mobiele Android-apparaat. Bovendien wordt een microSD-naar-SD-adapter met een schrijfbeveiligingsschakelaar meegeleverd, waardoor deze kaart kan worden gebruikt in SD-compatibele apparaten.

Geweldig voor het vastleggen van 4K UHD-video

Ideaal voor het opnemen van buitenavonturen, weekendtrips of sportevenementen zonder frames over te slaan. Met 128 GB opslagruimte kunt u met de SanDisk Extreme microSD-kaart ononderbroken 4K UHD- en Full HD-video vastleggen met zijn UHS Speed Class 3 (U3) en Video Speed Class 30 (V30)-classificaties.

Laad apps sneller met A2

Snellere app-prestaties voor een uitstekende smartphone-ervaring, dankzij de A2-specificatie van de kaart.

Hoogtepunten

  • Bespaar tijd bij het overbrengen van media met SanDisk QuickFlow-technologie
  • Koppel met de SanDisk Professional PRO-READER SD- en microSD-kaartlezer voor snelheden tot 190 MB/s
  • Tot 90 MB/s schrijfsnelheden voor snelle opnamen
  • 4K UHD- en Full HD-video vastleggen
  • Bestand tegen schokken, water, röntgenstralen en extreme temperaturen
  • Beheer bestanden met de SanDisk Memory Zone-app, die beschikbaar is als gratis download
  • Inclusief een downloadaanbieding voor RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel
  • Er wordt een microSD-naar-SD-adapter meegeleverd voor compatibiliteit met SD-apparaten van volledige grootte

€ 22,56 € 40,99
Ontworpen voor microSD-apparaten zoals smartphones, drones en actiecamera's die Full HD- en 4K-video kunnen vastleggen, evenals onbewerkte en burst-fotografie, de 128 GB Extreme UHS-I microSDXC-geheugenkaart van SanDisk heeft een capaciteit van 128 GB, is compatibel met de UHS-I-bus en heeft een snelheidsklasse van V30, wat een minimale schrijfsnelheid van 30 MB/s garandeert.
SanDisk Extreme 128 GB 📷 microSDXC-geheugenkaart
SanDisk Extreme 128 GB 📷 microSDXC-geheugenkaart
€ 22,56 € 40,99
Roman

Roman

Roman is een ervaren internetondernemer met een passie voor webshops. Als fervente koper bij Amazon.nl, wil hij Nederland met deze site de beste deals laten zien van de populairste, beste producten die in de aanbieding zijn. Als oprichter van 🏷️ BesteKorting.com, schrijft Roman zelf artikelen over: Auto's, Computers, Foto & Video, Huis & Tuin, Kids, Smart Home, Software, Sport & Outdoor en Wearables. Uiteraard heeft Roman al jaren een abonnement op Amazon Prime, waarmee hij gratis 1-dags bezorging heeft en veel films gratis kan kijken.

BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0