Beste keus

Roborock R100016 S7 🧽 MaxV Robotstofzuiger Dweil Station

€ Price not avail Nu kopen!
B09VTMYSFZ
De moderne maatschappij is gebouwd rond multitasking, dus waarom niet iets uit de hand geven om het leven gemakkelijker te maken 😎? De Roborock S7, de hybride robotstofzuiger en dweil van Roborock, doet precies dat. Jij kunt je ding blijven doen terwijl deze robot je vloer spic en span maakt.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #101 in categorie Huis & Tuin

Vroeger zouden we nooit hebben toegestaan dat een hybride robot zonder toezicht wild door ons huis zou rennen met een volle tank water. Maar de S7 is slim genoeg om zijn mop omhoog te brengen wanneer hij tapijt detecteert, waardoor het een intrigerende oplossing is voor een lang bestaand probleem.

Naast de dweilslimheid biedt de S7 sterke stofzuigprestaties in combinatie met een snelle kaartweergave en een app vol aanpassingsmogelijkheden. Hoewel hij niet perfect is, heb ik in mijn Roborock S7 review eindelijk een hybride robotstofzuiger en dweil gevonden waarop ik kan vertrouwen.

Roborock S7: Ontwerp

De Roborock S7 is niet grensverleggend qua design. Op het eerste gezicht kan hij worden verward met de Roborock S6 MaxV, zonder de dubbele camera’s aan de voorkant van dat model. Beide stofzuigers zijn 13,9 inch bij 13,8 inch rond en staan 3,8 inch hoog, vrij groot als robotstofzuigers gaan. Geen van beide past door de poten van mijn eetkamerstoelen, zoals kleinere robotten als de 13,3-inch Roomba i7+ dat kunnen.

De S7 ziet er echter stijlvoller uit dan zijn broertje en de Roomba i7+. Het is bekleed met glanzend wit plastic met geborsteld zilveren randen rond de bovenkant, Een verhoogde schijf in het midden is voorzien van het Roborock-logo en verbergt de Lidar-sensor. Zilverkleurige knoppen voor spot cleaning, power/start cleaning, en docking zijn aan de voorkant geplaatst. Een fel oranje knop aan de achterkant ontgrendelt de watertank.

Hoewel het uiterlijk niet revolutionair is, heeft de Roborock S7 een paar design accenten die de robot een premium uitstraling geven en kracht onder de motorkap suggereren. Ten eerste zijn er concentrische “rimpelingen” die zich vanuit de logoschijf naar buiten verspreiden – een subtiele knipoog naar de sonisch vibrerende mop op de machine.

Net als bij de iRobot Roomba s9 is er een gebogen lampje dat beweegt en van kleur verandert als de robot in actie is. Hoewel veel kleiner dan het licht op de Roomba s9, zoemt een wit licht van links naar rechts in de normale stofzuigmodus. In de spot-schoonmaakstand verandert het van groen naar blauw en weer terug.

De Roborock S7 is voorzien van een rode, met rubber beklede borstelrol met noppen, die tussen twee grote zwarte rubberen wielen zit. Het bedrijf noemt het een zwevende borstel en zegt dat het in staat is om dichter bij de grond te komen voor een betere reiniging. De borstelbehuizing beweegt gemakkelijk, maar voelt niet breekbaar aan. Links van de borstelrol zit een vijfspaaks borstel met rubberen borstelharen. Rondom de randen zijn tal van sensoren geplaatst, waaronder een die tapijt detecteert in de buurt van het omni-directionele wiel aan de voorkant.

Het Wi-Fi-controlelampje en de vuilnisbak zijn verborgen onder de dunne plastic kap. De vuilnisbak is eenvoudig te verwijderen om te legen en kan onder stromend water worden gereinigd. Hij is volledig gescheiden van de watertank, wat betekent dat je niet handmatig een vuilnisbak voor een watertank hoeft te verwisselen om van reinigingsmodus te veranderen.

In tegenstelling tot andere hybride modellen die alleen een microvezelpad rondslepen, is de Roborock S7 uitgerust met een sonisch mopsysteem dat meerdere schrobinstellingen biedt via een verwijderbare halve maanvormige mopplaat en een herbruikbare microvezelpad. Maar hier is de extra handige functie: het mopgedeelte komt automatisch 5 millimeter (0,197 inch) omhoog wanneer tapijt wordt gedetecteerd of wanneer de bot terugkeert naar het dock. Het bedrijf noemt het VibraRise-technologie, maar wat indruk op me maakte was dat het ook echt consistent werkte.

Roborock S7: Schoonmaak prestaties

Stofzuigen met de Roborock S7 was een vrij snelle oefening. Het is een relatief snelle en grondige stofzuiger die sterke algemene prestaties biedt. Omdat het gebruik maakt van Lidar voor het in kaart brengen, was de stofzuiger in staat om mijn eerste verdieping volledig in kaart te brengen in één run.

Als de vloer eenmaal in kaart is gebracht, reinigt de S7 methodisch, waarbij de randen van een kamer worden afgebakend en vervolgens in een S-vormig patroon wordt gewerkt. Hij is ook voorzichtig. Zoals de meeste karterende robots, vertraagt hij als hij een obstakel nadert. Ik zag hoe hij voorzichtig een krukje naderde, eronder ging en toen weer wegging. Hij botste een paar keer tegen de poten van de kruk, maar nooit genoeg om hem te verplaatsen.

Voor het dweilen ging de Roborock S7 gelijkaardig aan de slag en was ik enorm onder de indruk. Hij deed zijn job goed en miste geen plekje. Ook detecteerde hij mijn matte goed en maakte ze niet nat.

Roborock S7: Conclusie

De Roborock S7 is de eerste hybride stofzuig- en dweilrobot die ik zonder toezicht mijn huis zou laten dweilen. De automatisch oprijzende dweilplaat en de tapijtdetectie werken consistent goed. Plus, het is een solide, snel schoonmakende stofzuiger met veel in-app aanpassingen. Het automatisch leegmaken van het dock is een handige toevoeging als je last hebt van allergieën en ook het onderhoud wilt vereenvoudigen.

B09VTMYSFZ
De moderne maatschappij is gebouwd rond multitasking, dus waarom niet iets uit de hand geven om het leven gemakkelijker te maken 😎? De Roborock S7, de hybride robotstofzuiger en dweil van Roborock, doet precies dat. Jij kunt je ding blijven doen terwijl deze robot je vloer spic en span maakt.

Specificaties – Van leverancier

 • Merk: ‎Roborock

 • Productafmetingen: ‎35.3 x 35 x 9.7 cm; 4.65 kg

 • Diameter: 353 Millimeter

 • Capaciteit: ‎0.4 Liter

 • Vermogen/wattage: ‎74 watt

 • Materiaal: ‎Kunststof

 • Automatische uitschakeling: ‎Nee

 • Geluidsniveau: ‎67 dB

 • Compatibele modellen: ‎Amazon Echo

 • Speciale functies: ‎Ultrasone dweilfunctie

 • ASIN: ‎B09VTMYSFZ

Roborock R100016 S7 🧽 MaxV Robotstofzuiger Dweil Station
Roborock R100016 S7 🧽 MaxV Robotstofzuiger Dweil Station
€ Price not avail
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo