Beste keus

Poepzakjes Hond 360 πŸ’© Biologisch Afbreekbaar Ecologisch Met Houder

€ Price not avail Nu kopen!
B07M817CNR
Wandelen met de hond in het park is een plezier πŸ•. Veel hondeneigenaars maken echter hun handen vuil aan de lekkende hondenpoepzakjes. Dit is hier niet het geval! Waarom is Toozey hondenpoepzakje de beste keuze?
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #94 in categorie Huis & Tuin

Allereerst heb je geen problemen meer dat je handen of tas vuil worden want de poepzakjes van Toozey zijn lekvrij. Je bent dus gegarandeerd dat er geen lekjes of vervelende geurtjes je handen of in je zak komen. 

Anders dan de standaard

De zakjes van Toozey zijn dan ook 20% dikker dan de andere merken van hondenpoepzakjes. Daarbij zijn ze geurloos en heel eenvoudig in gebruik. In één enkele scheur en met maar één hand heb je een volgend zakje vast. De poep van je hond opruimen ging nog nooit zo snel en gemakkelijk.

Bij het plaatsen van een bestelling van de poepzakjes van Toozey krijg je gratis een zakjesdispenser. Dankzij deze dispenser kunnen de zakjes overal eenvoudig mee naartoe. Gedaan met een tas vol losse zakjes. Alle zakjes blijven nu mooi op hun plaats zodat je ze altijd en overal mee naartoe kunt nemen.

Bij een bestelling worden er 24 rollen meegegeven. Elke rol heeft zo’n 360 stuks aan hondenpoepzakjes. Zo kom je een hele tijd toe met één enkele bestelling!

Milieu

Je hoort het steeds meer en meer, ecologische voetafdruk, meer bosbranden, ernstigere weersomstandigheden… Men is zich steeds meer bewust van de milieuproblematiek, en daarom steeds gebruikelijker om biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes te kopen, zodat het oprapen van de poep van onze hond niet ook nog eens een vervuilende handeling voor onze planeet wordt. 

Draag jouw steentje bij aan het milieu door gebruik te maken van volledig biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes. De hondenpoepzakjes van Toozey zijn daarbij volledig biologisch afbreekbaar. Zo kun jij met een kleine stap het verschil maken.

Biologisch afbreekbare zak

Misschien denk je nu wel van: ‘Ja, ja het zal wel’ of wist je er nog niets van en vraag je je af hoe het werkt. 

Momenteel wordt steeds meer belang gehecht aan het milieu en de impact die wij als mens daarop hebben (de zogenaamde ecologische voetafdruk). Te lang hebben wij, mensen, een materiaal gebruikt dat zo schadelijk is voor de aarde als plastic.

Plastic doet er eeuwen over voordat het volledig afgebroken is en verwijderd. Eigenlijk is dit ook niet volledig de waarheid want plastic gaat nooit volledig weg. Zo blijven er altijd kleine microplastics over. 

Deze microplastics komen in ons water terecht, in ons eten, in de lucht… en hebben een negatieve invloed op onze gezondheid, maar ook op de gezondheid van onze huisdieren.

Om deze reden, en rekening houdend met het feit dat de honden zich, zoals gebruikelijk, meerdere keren per dag ontlasten, is het ten zeerste aan te raden om te kiezen voor een product om poep op te vangen dat zo ecologisch mogelijk is, en zo onze voetafdruk op de planeet te minimaliseren. Hiervoor zijn de hondenpoepzakjes van Toozey perfect. Zonder gedoe is de poep van je hond opgeruimd zonder dat het ook nog eens schadelijk voor het milieu is. 

Het is maar een kleine stap, maar het kan een grote impact hebben. Zo helpen de hondenpoepzakjes van Toozey ons op weg naar een betere wereld. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze beste vriend.


Poepzakjes Hond 360 πŸ’© Biologisch Afbreekbaar Ecologisch Met Houder


Poepzakjes Hond 360 πŸ’© Biologisch Afbreekbaar Ecologisch Met Houder

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†
€ 9,58
€ 15,25

KOOP NU

Wandelen met de hond in het park is een plezier πŸ•. Veel hondeneigenaars maken echter hun handen vuil aan de lekkende hondenpoepzakjes. Dit is hier niet het geval! Waarom is Toozey hondenpoepzakje de beste keuze?

Specificaties - Van leverancier

  • 100% BIOLOGISCH AFBREEKBARE POEPZAKKEN – De EPI-technologie maakt de hondenkakzak 100% biologisch afbreekbaar. Laten we samenwerken om onze aarde een betere plek te maken!
  • ULTRA DIK EN LEKVRIJ – Hondenpoepzakjes met een dikte van 15 micron, 20% dikker dan andere merken! 100% lekvrij en scheurvast, zorgt ervoor dat je handen schoon blijven. 
  • GEMAKKELIJK AF TE SCHEUREN – Uniek ontwerp maakt de poepzak gemakkelijk af te scheuren. 
  • EXTRA GROTE HONDENPOEPZAKJES – 23 cm x 33 cm hondenpoepzakjes zijn groot genoeg om alle hondenpoep op te vangen en je handen schoon te houden! Zakjesdispenser met klittenband is gemakkelijk mee te nemen voor een wandeling.
  • GEEN GEUR – Allergievrij, vooral voor de gevoelige hond. Geen stank en chemische geur meer aan je handen na gebruik!
  • Merk: Toozey
  • Kleur: Groen
  • Productafmetingen: 23.88 x 12.95 x 6.6 cm; 800 gram
  • Materiaal: HDPE (Hoge Dichtheid Polyetheen)

Poepzakjes Hond 360 πŸ’© Biologisch Afbreekbaar Ecologisch Met Houder
Poepzakjes Hond 360 πŸ’© Biologisch Afbreekbaar Ecologisch Met Houder
€ Price not avail
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo