Hout Paracord Armband Polsband ๐Ÿ“ฟ Parachute Koord Vlechten Gespen

€ 13,99 Nu kopen!
B08FB5J8PW
Paracord armbanden zijn ook bekend als survival armbanden, 550 koord armbanden, of parachute koord armbanden en worden beschouwd als een overlevingsmiddel โ›ฐ๏ธ. De armbanden worden gedragen door survivalaars, wandelaars, bergbeklimmers, kampeerders, of iedereen die van het buitenleven houdt. Deze armbanden zijn zeer handig in overlevings- of noodsituaties.
8.8/10 (Expert Score)
Product staat op #32 in categorie Handgemaakt

Waarvoor worden Paracord armbanden gebruikt?

Het zou niet moeilijk zijn om een lijst van tientallen paracord toepassingen op te stellen, maar laten we eens kijken naar slechts 10 die echt laten zien hoe nuttig en veelzijdig een overlevingsarmband kan zijn voor elke buitenmens of prepper. Elk van de volgende zal worden uitgelegd in de volgende secties, maar hier is de korte lijst:

Eerste hulp in de wildernis: Je kunt paracord bijvoorbeeld gebruiken om een draagdoek te maken om een gewonde schouder, arm of sleutelbeen te stabiliseren, of om een spalk aan te brengen op een gebroken, ontwrichte of op een andere manier toegetakelde ledemaat. Als je een gewonde of zieke persoon moet vervoeren, kun je paracord ook gebruiken om een kant-en-klare brancard te maken door het in een webpatroon tussen een paar rechte en stevige takken te rijgen.

Om een vis te vangen: Maak de binnenste draden van het paracord los en je hebt een vislijn om mee te vissen: alles wat je nodig hebt is een haak, geschikt aas en een flinke dosis geduld.

Een overlevingsstrik maken: Hetzelfde geldt hier: in geen geval zijn we voorstander van het gaan en snaren bosdieren willy-nilly. Als je echter in een SHTF situatie zit en je hebt geen Mountain House maaltijden meer, dan kun je proberen om een overlevingsval te maken voor eekhoorns, konijnen en andere kleine prooidieren met behulp van paracord garen.

Een overlevingsschuilplaats bouwen: Onder de vele andere dingen die je met paracord kunt doen? Een dak boven je hoofd maken in een overlevingssituatie. Of je nu een hoofdlijn voor een zeil vastmaakt of takken of twijgen aan elkaar sjordt om een afdakje te maken, het koord – natuurlijk met een goede kennis van de basisknopen – helpt je snel een noodonderkomen te bouwen als het weer slecht wordt of als je een veilige plek nodig hebt om een gewond lid van je groep te verzorgen.

Reparaties uitvoeren: Het binnenste van een stuk paracord is perfect te gebruiken als garen voor het dichtnaaien van scheuren in kleding, rugzakken en andere uitrusting.

We kunnen nog een tijdje blijven doorgaan. Zo kun je ook een berenzak maken, een sleutelkoord, vuur, ophanglijnen en je kunt het zelfs gebruiken voor water. De paracord kun je dus gebruiken voor veel diverse activiteiten.

Paracord maken

Er zijn een heleboel verschillende ontwerpen om uit te kiezen bij het maken van een paracord armband, maar om te beginnen kun je best beginnen met één van de eenvoudigste, namelijk de vierkante knoop armband. Dit patroon is ook bekend als de Cobra Weave of de Solomon Bar.

Als je van plan bent om meer dan één armband te maken, is de paracord jig van Namvo een goede keuze. De Jig van Namvo is gemaakt van duurzame materialen waardoor het lang meegaat en ook nog eens goed is voor het milieu.

Bij het maken van een paracord armband is het belangrijk om je polsmaat (of die van de beoogde drager) op te meten. Je kunt dit doen door een stuk paracord om je pols te wikkelen. Markeer de plek waar het uiteinde samenkomt met de rest van het koord. Meet deze lengte van paracord tegen een liniaal. Als je je pols opgemeten hebt, ben je klaar om te beginnen knutselen. Haal de Paracord Jig van Namvo en je creativiteit maar boven!

Hout Paracord Armband Polsband 📿 Parachute Koord Vlechten Gespen

★★★★☆ KOOP NU Paracord armbanden zijn ook bekend als survival armbanden, 550 koord armbanden, of parachute koord armbanden en worden beschouwd als een overlevingsmiddel ⛰️. De armbanden worden gedragen door survivalaars, wandelaars, bergbeklimmers, kampeerders, of iedereen die van het buitenleven houdt. Deze armbanden zijn zeer handig in overlevings- of noodsituaties.

Specificaties - Van leverancier

  • Jig Maker Grootte: ongeveer 6 cm breed, 35 cm lang, 3,5 cm hoog

  • Multifuntion: dit breitool is uitstekend geschikt voor het maken van armbanden, parachutekoord, sleutelhangers, paracord-reddingslijn of andere items met behulp van ringen, karabijnhaken.

  • Materialen: gemaakt van natuurlijke houtmaterialen, milieuvriendelijk, het is onschadelijk voor gebruikers en doet nooit pijn aan jouw hand.

  • Perfect cadeau: het is een geweldig doe-het-zelf cadeau voor uw kinderen. Kan intelligentie en praktische vaardigheden ontwikkelen tussen kinderen en ouders.

  • Pakket Omvat: 1 x Jig Maker

  • Fabrikant: Namvo
  • ASIN B08FB5J8PW

Hout Paracord Armband Polsband ๐Ÿ“ฟ Parachute Koord Vlechten Gespen
Hout Paracord Armband Polsband ๐Ÿ“ฟ Parachute Koord Vlechten Gespen
€ 13,99
BesteKorting.com ๐Ÿท๏ธ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo