Pampers Babyluiers 🚼 maat 1 (2-5 kg) premium bescherming, pasgeboren, 96 stuks

€ 29,70 Nu kopen!
B06Y12PQJ8
Wikkel je baby in een luier die 2x zachter is en de nummer 1 keuze van ziekenhuizen, verpleegkundigen en ouders 👩‍🍼. De geruststellende Heart Quilts-voering zorgt voor ademend vermogen en comfort en trekt vocht en rommel weg van de huid.
8.6/10 (Expert Score)
Product staat op #27 in categorie Kids

Wikkel je baby in een luier die 2x zachter is en de nummer 1 keuze van ziekenhuizen, verpleegkundigen en ouders. De geruststellende Heart Quilts-voering zorgt voor ademend vermogen en comfort en trekt vocht en rommel weg van de huid. Bovendien helpen luchtkanalen het vocht gelijkmatig te verdelen en bieden ze tot 12 uur bescherming, terwijl een vochtindicator aangeeft wanneer je baby misschien een verschoning nodig heeft. Voor volledig comfort is de buitenste hoes Blankie Soft met een speciale navelstrenginkeping om de buik van uw pasgeboren baby te beschermen met een perfect gevormde pasvorm (maat N-2). Ziekenhuizen: gebaseerd op verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuismerken, waaronder die met een voorkeur; ouders: op basis van detailhandelsverkopen. ** versus het merk voor elke dag van het jaar Pampers Swaddlers Pasgeboren Luiers Maat 1 140 Aantal:#1 Keuze uit ziekenhuizen, verpleegkundigen en ouders (ziekenhuizen: op basis van verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuismerken, onder degenen met een voorkeur; ouders: op basis van detailhandelsverkopen) 2x zachter met tot 12 uur bescherming (versus het merk voor elke dag van het jaar) Heart Quilts bieden het zachtste comfort ooit, terwijl ze nattigheid en rotzooi wegnemen Luchtkanalen zorgen ervoor dat lucht de babyhuid kan bereiken om ze droog en comfortabel te houden Natheidsindicator zodat je weet wanneer het tijd is voor verandering Navelstreng Notch voorgevormde pasvorm beschermt de gevoelige buik van de baby (maten N-2) Verpakking kan variëren We streven ernaar u nauwkeurige productinformatie te tonen. Fabrikanten, leveranciers en anderen bieden wat u hier ziet, en we hebben het niet geverifieerd. Zie onze disclaimer

Pampers Babyluiers maat 1 (2-5 kg) premium bescherming, pasgeboren, 96 stuks

★★★★☆ € 23,74 KOOP NU Wikkel je baby in een luier die 2x zachter is en de nummer 1 keuze van ziekenhuizen, verpleegkundigen en ouders. De geruststellende Heart Quilts-voering zorgt voor ademend vermogen en comfort en trekt vocht en rommel weg van de huid. Bovendien helpen luchtkanalen het vocht gelijkmatig te verdelen en bieden ze tot 12 uur bescherming, terwijl een vochtindicator aangeeft wanneer je baby misschien een verschoning nodig heeft.

Specificaties - Van leverancier

  • Luiers met een superzachte en ademende bovenlaag die uiterst comfortabel aanvoelt en vocht weghoudt van de huid
  • Zachtere rekbare zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan en voelen comfortabel aan op de huid
  • Superabsorberende kern absorbeert het vocht onmiddellijk en houdt je baby tot 12 uur lang droog en beschermd
  • Urine-indicator zodat je weet wanneer je de luier zou kunnen verschonen
  • Dermatologisch getest en gecertificeerd met het onafhankelijke Standard 100 label van Oeko-Tex

Pampers Babyluiers 🚼 maat 1 (2-5 kg) premium bescherming, pasgeboren, 96 stuks
Pampers Babyluiers 🚼 maat 1 (2-5 kg) premium bescherming, pasgeboren, 96 stuks
€ 29,70
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo