Van redactie

Oral-B Precision Clean Opzetborstel 🪥 8 stuks Navulling CleanMaximise

€ Price not avail Nu kopen!
B097K8SGDD
Je hoeft helemaal geen stress te hebben of je wel de juiste opzetborstel kiest voor je elektrische tandenborstel 🪥. Er zijn zoveel verschillende, maar met de juiste techniek en frequentie bekom je altijd een mooi eindresultaat en de Precision van Oral-B zorgt voor de perfecte afwerking.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #33 in categorie Beauty

Eerste keuze: Oral-B Precision Clean

Allemaal zorgen ze voor een geweldige reiniging. Je zal meer baat hebben bij tweemaal daags 2 minuten poetsen met de juiste techniek dan wanneer je zich afvraagt welke opzetborstel je het beste kunt kiezen.

Het is niet zo eenvoudig om definitief te zeggen welke ‘de beste’ is. Alle opzetborstels zijn op een iets andere manier ontworpen, om aan de verschillende behoeften van de gebruikers te voldoen.

Welke opzetborstel is geschikt voor mij?

Je hoeft zich geen zorgen te maken over welk type opzetborstel je het beste kunt kiezen. Ik raad de Precision Clean opzetborstel aan.

De kleine ronde opzetborstels reinigen de tanden en het tandvlees fantastisch.

Net zo belangrijk, zo niet belangrijker dan de opzetborstel zelf, is de manier waarop je je tanden poetst. Dit omvat hoe lang je poetst, hoe vaak je poetst en de poetstechniek.

Echter, voor diegenen die specifieke resultaten willen bereiken of speciale poetswensen hebben, biedt Oral-B iets meer keuze.

Wil je de kleine ronde borstelkop, waar Oral-B bekend om staat, en waarvan klinisch bewezen is dat het een superieure reiniging geeft? Of wil je de vegende werking van de Deep Sweep opzetborstel, die meer overeenkomt met een handtandenborstel?

Beide bieden een betere reiniging en verwijderen meer tandplak dan een handtandenborstel. Aangezien de kleine ronde opzetborstels klinisch beter en populairder zijn, ga ik ervan uit dat je de kleine ronde opzetborstel wilt. Nu dat geregeld is, moet je nog een kleine afweging maken. Welke borstel configuratie wilt u?

Elk van deze heeft potentiële voordelen op basis van jouw specifieke behoeften. CrossAction is een goede optie voor een algemene reiniging, terwijl de FlossAction voordelig is als je vooral last hebt van ophoping van tandplak tussen de tanden.

3D White kan het best worden gebruikt als je vlekken van de tanden probeert te verwijderen en meer een gepolijste glans wilt krijgen.

Pro GumCare is het meest geschikt als er sprake is van ontstekingen in de mond of als je bijzonder zacht tandvlees heeft, terwijl Precision Clean de tandvleesrand aanpakt en tot 5x meer tandplak verwijdert.

Er zijn natuurlijk ook de meer gespecialiseerde opzetborstels Ortho en Power Tip/Interspace, die bij voorkeur gebruikt moeten worden door mensen met een beugel, tandimplantaten of tandkronen.

Alle opzetborstels geven het gebit een goede algemene reiniging, wees niet bang dat je er op achteruit gaat door de ene opzetborstel boven de andere te kiezen, maar het kan goed zijn om van opzetborstel te wisselen als je behoeften na verloop van tijd veranderen.

De Precision Clean opzetborstels

De precision clean borstelkop kan tot 5x meer plak verwijderen dan een handtandenborstel en laat je hele mond schoner aanvoelen dankzij een boogvormig profiel dat elke tand omsluit terwijl je poetst.

Totdat Oral-B de kruislings geplaatste borstelharen introduceerde die de CrossAction opzetborstel sieren, was het de Precision Clean opzetborstel die standaard bij nieuwe borstels werd geleverd. 

Net als de meeste andere modellen heeft deze opzetborstel een ronde vorm met borstelharen van verschillende lengtes om te zorgen voor een diepe en grondige reiniging van de tanden en het tandvlees.

Als je de borstelkop op zijn kant houdt, zie je goed hoe de borstelharen over elke tand in de mond lopen. De kortere borstelharen aan de binnenkant reinigen het midden van het tandoppervlak, terwijl de langere borstelharen de randen en de zijkanten reinigen.

De borstelharen zijn zeker zachter en flexibeler dan de CrossAction borstelkop en zouden een goede keuze zijn voor diegenen die op zoek zijn naar iets minder stevigs en zachter voor de tanden en het tandvlees. De borstelharen van de Sensitive-kop zijn echter nog zachter.

In het midden van de kop zitten witte borstelharen in 4 clusters. Aan de rechter- en linkerkant bevinden zich 3 clusters van borstelharen. Deze clusters buigen lichtjes rond de middelste borstelharen om de kop wat meer vorm te geven.

Aan de buitenrand van zowel de linker- als de rechterkant van de kop bevinden zich 4 clusters donkerblauwe borstelharen. Twee clusters staan dichter bij elkaar om een dikkere en meer ovaalvormige formatie te geven.

Boven en onder die witte, centraal gelegen haarclusters bevinden zich 2 clusters lichterblauwe borstelharen.

Verder daarachter bevindt zich een veel breder gebogen cluster dat de boven- en onderrand van de borstelkop vormt. Dit zijn de hoogste borstelharen.

B097K8SGDD
Je hoeft helemaal geen stress te hebben of je wel de juiste opzetborstel kiest voor je elektrische tandenborstel 🪥. Er zijn zoveel verschillende, maar met de juiste techniek en frequentie bekom je altijd een mooi eindresultaat en de Precision van Oral-B zorgt voor de perfecte afwerking.

Specificaties – Van leverancier

  • De unieke borstelharen verwijderen tandplak voor een superieure tand-voor-tand reiniging dan met een gewone manuele tandenborstel

  • Tot 100% meer tandplak verwijderen en gezonder tandvlees in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel

  • Met de CleanMaximiser-technologie worden groene borstelharen geel wanneer het tijd is om je opzetborstel te vervangen

  • Tandartsen adviseren om de borstelkop elke 3 maanden te vervangen voor een optimale reiniging

  • Verenigbaar met alle Oral-B-handvatten, behalve Pulsonic en iO

  • Aantal opzetborstels in deze verpakking: 8

  • Merk: Oral-B

  • Kleur: Wit

  • Grootte: 8 Stuks

Oral-B Precision Clean Opzetborstel 🪥 8 stuks Navulling CleanMaximise
Oral-B Precision Clean Opzetborstel 🪥 8 stuks Navulling CleanMaximise
€ Price not avail
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo