Van redactie

Nintendo Switch Pro Controller 🎮 250006 Zwart

€ 63,95 € 63,95 Nu kopen!
B01N4ND1T2
Aangezien de meeste controllers van derden niet tegen hun taak opgewassen zijn, is de Nintendo Switch Pro-controller de beste optie voor gamers die een traditionele controllerervaring willen voor langere games 🎮, of een grotere nauwkeurigheid die de analoge Joy-Con's niet kunnen bieden.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #30 in categorie Computers

Ik speel graag op mijn Nintendo Switch, net als veel andere mensen. Sinds de release in 2017 is de hybride console consequent een bestseller geweest, mede dankzij de geweldige gamecatalogus en de draagbaarheid.

Naadloos kunnen spelen door te switchen van je televisie naar je bank of bed is niet te onderschatten, en het is een geweldige manier om het spel gaande te houden als je tv bezet is of als je op reis bent in de trein of het vliegtuig. De Switch is zo’n handig apparaat voor gamen onderweg.

Maar hoewel ik mijn Nintendo Switch graag als draagbare machine speel, geef ik veel de voorkeur aan een traditionele game-ervaring met een traditionele controller in mijn hand. De Joy-Cons kunnen worden losgemaakt van de tablet en gemakkelijk in de meegeleverde Comfort Grip worden geschoven om je typische controller te simuleren, maar het voelde nooit helemaal goed.

De thumbsticks waren nooit ideaal voor shooters en actie titels, er was geen D-pad, en de Joy-Con Comfort Grip is vrij klein, en niet ideaal voor gebruikers met grotere handen.

De Nintendo Switch Pro Controller, de officiële Nintendo controller voor de Nintendo Switch die al mijn problemen oplost en meer. Deze controller heeft het allemaal: comfortabele controle sticks, bijna 40 uur levensduur van de batterij, Bluetooth, ingebouwde amiibo ondersteuning, en motion controls.

Hoewel hij niet perfect is, is de Nintendo Switch Pro Controller de beste Nintendo Switch-controller en een essentieel accessoire voor elke Nintendo Switch-eigenaar.

Nintendo Switch controller, een essentiële gadget

Nintendo heeft een lange geschiedenis van solide controllers, ondanks hun voorliefde voor onevenwichtige besturingsschema’s. Als kind was de draadloze Wavebird-controller voor de Gamecube ongeëvenaard, en ik stapte over op een Pro Controller voor de Wii en Wii U bij elke kans die ik kreeg.

De Pro Controller van de Nintendo Switch is geïnspireerd op al deze controllers, maar ook op de Xbox Controller van Microsoft. De Switch Pro Controller is een samensmelting van dat alles, en maakt er een vertrouwde, moderne controller van.

De Switch Pro Controller is zeer stevig en voelt niet dun aan zoals veel andere controllers van derden doen. Het heeft ook een mooi, bijna doorschijnend omhulsel waar je de binnenkant van de controller doorheen kunt zien, wat echt een cool tintje is. De controlesticks zijn iets breder dan de Joy-Cons met een grotere inkeping en een rigged grip die een strakkere controle mogelijk maakt.

Hoewel subtiel, is de verandering goed merkbaar bij het spelen van actiegames als Fortnite of Super Smash Bros. Ultimate. De controller zelf is breder dan de Joy-Con comfort grip en is over het algemeen comfortabeler, vooral voor mensen met grotere handen of mensen die andere controllers gewend zijn.

Bijna perfect

De Nintendo Switch Pro Controller is een geweldige controller, maar hij is net niet perfect. Hoewel er geen grote problemen zijn met het ontwerp of het gebruik, zijn er veel kleinere problemen die bij nader inzien oplopen.

Er is bijvoorbeeld geen hoofdtelefoonaansluiting. Nintendo maakt voice chat al omslachtig, en de Pro Controller doet niets om de situatie te helpen. Over omslachtig gesproken, de knoppen komen overeen met de indeling van de Joy-Con, dus het wisselen tussen de Joy-Cons en de Pro Controller gaat prima. Ik moet echter altijd een paar minuten extra nemen om me opnieuw met de controller te associëren als ik van PlayStation of Xbox wissel.

Er zijn veel kleinere problemen die bij nader inzien

Verwacht ook geen andere kleuren te vinden. Terwijl er veel Pro Controllers van derden zijn die in andere kleuren komen, zit je voornamelijk vast aan zwart, afgezien van de incidentele speciale editie controller.

De prijs is ook iets hoger dan die van de concurrentie. De prijs is normaal voor een controller van de eerste partij, maar gezien hoe beperkt de Joy-Con Comfort Grip is, voelt de Nintendo Switch Pro Controller aan als iets dat bij het systeem had moeten worden geleverd, dus het extra geld uitgeven doet net een beetje meer pijn.

De bewegingsbesturing is meestal prima, maar het is de enige keer dat ik de precisie van de Joy-Con zou prefereren. Het is nooit een spelbreker, maar het gebruik van de bewegingsbesturing in Super Mario Galaxy of Super Mario 3D World leidde af en kostte iets meer moeite dan nodig was. Nogmaals, het zijn geen spelbrekers, maar kleine ergernissen die de controller in zijn geheel wat zwaarder maken.

Conclusie

De Nintendo Switch Pro Controller is de beste Nintendo Switch-controller die je voor geld kunt kopen. Compleet met alle functies van de Joy-Con, een geweldige levensduur van de batterij, en een stevige, kwaliteit bouw, deze Pro Controller is waardig van Nintendo’s zegel van kwaliteit. Ik wou alleen dat hij vanaf het begin bij het systeem zat. Het is misschien een prijzige toevoeging, maar de Nintendo Switch Pro Controller is een noodzakelijk accessoire voor elke Nintendo Switch-eigenaar.

Nintendo 250006 Pro Controleur, Zwart (Nintendo Switch) Nintendo Switch standaard.
 • Slimme keuze voor dagelijkse behoeften
 • Gemakkelijk mee te nemen, compact ontwerp
 • Gemaakt met de nieuwste technologie
 • De tool voor een reeks creatieve activiteiten voor iedereen
 • Je favoriete content staat altijd op de voorgrond


Aangezien de meeste controllers van derden niet tegen hun taak opgewassen zijn, is de Nintendo Switch Pro-controller de beste optie voor gamers die een traditionele controllerervaring willen voor langere games 🎮, of een grotere nauwkeurigheid die de analoge Joy-Con’s niet kunnen bieden.

Specificaties - Van leverancier

 • Kabellengte: 100 cm

 • Batterijen: 1 Lithium-polymeer batterijen vereist. (inbegrepen)

 • Productafmetingen: 6.5 x 15.3 x 15.5 cm; 399.73 gram

 • ASIN: ‎B01N4ND1T2

 • Besturingssysteem: Nintendo Switch

 • Soort spelaccessoire: Manette

Nintendo Switch Pro Controller 🎮 250006 Zwart
Nintendo Switch Pro Controller 🎮 250006 Zwart
€ 63,95 € 63,95
unomne
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo