Bestseller

Microfoon Standaard 🎙️ HyperX QuadCast Boom Verstelbaar Suspension

€ 23,50 € 23,50 Nu kopen!
B01MZ99Y67
Een microfoonstatief is een essentieel accessoire dat je nodig hebt om comfortabel te werken en op te nemen 🎙️. Na jaren met verschillende statieven te hebben gewerkt, kan ik met zekerheid zeggen dat de microfoonstatief van HyperX QuadCast de beste is.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #29 in categorie Computers

Een goede microfoonstatief wordt vaak ondergewaardeerd in het grote geheel der dingen, maar vooral voor videodoeleinden. Esthetiek is erg belangrijk voor de compositie van een frame en de meeste microfoonarmen op bureaus zijn gewoon onooglijk met hun zichtbare verende bedrading.

Aokeo breekt met de Boom Arm Stand, waarvan ik persoonlijk denk dat het een van de best uitziende setups is die beschikbaar is voor massaconsumenten. Het doel van een microfoonarm is om de microfoon tijdens het gebruik op te hangen om mogelijke trillingen van bronnen of andere variabelen op een oppervlak te verminderen.

De andere goedkopere statieven die je op Amazon kunt kopen doen hun werk relatief goed, maar zijn vaak te los en voelen niet stevig aan. De HyperX QuadCast neemt elke twijfel weg dat je microfoon in veilige handen is.

Een merkbaar verschil

Gebouwd van puur staal, merkte ik onmiddellijk een significant verschil in kwaliteit ten opzichte van de andere goedkopere microfoonarmen die ik in de loop der jaren heb gebruikt. Een illusie van stabiliteit die hier al dan niet aan toe te schrijven is, is dat de HyperX QuadCast uit één massief stuk bestaat.

De meeste boom-armen zijn uit twee delen samengesteld door middel van gewrichten. Hoewel de HyperX QuadCast nog steeds drie verstelbare scharnierpunten heeft, zitten de veren en het kabelbeheersysteem verborgen “binnenin” de arm. Als ik zeg “binnenin”, dan zit het technisch gezien wel degelijk binnenin de arm, zij het met een blootliggende groef in het midden om de kabels onder te brengen. Dit is een perfecte manier om kabels op een nette manier weg te werken, die de compositie ten goede komt als de microfoon in je video zit, zoals in onze content het geval is.

Ziet er goed uit, werkt goed

Wanneer de arm op het bureau is geklemd, werkt hij net als een microfoonarm.  Het verstellen en vergrendelen van de scharnieren is efficiënt gecondenseerd in plastic knoppen die in het scharnier zijn ingesprongen. Ze zien er goed uit en rammelen niet zoals sommige van de goedkopere microfoonarmen. De klem is ook van hoge kwaliteit, want hij is gemaakt van een dik stuk metaal. Hij blijft goed op zijn plaats zitten en ik heb geen problemen gehad met afdrijven zoals met de goedkopere armen zonder merknaam die ik in de loop der jaren van Amazon heb gekocht.

Ik gebruik de HyperX QuadCast momenteel in combinatie met de HyperX Quadcast microfoon, die een plug-and-play microfoon is. Het is in principe altijd ingesteld op cardioïde modus en ik heb het gebruikt voor voice overs voor Youtube video’s. Ik heb er ook XLR microfoons op gezet, zoals de Shure 55SH Series II en de arm is altijd sterk geweest.

Hoewel ik elke dag van de week 80 euro zou betalen voor deze arm, begrijp ik waarom sommige mensen aarzelen om zoveel geld uit te geven aan een bureau microfoonarm wanneer een goedkopere arm het in wezen hetzelfde doet. De HyperX QuadCast is zeker niet duur en voor deze kwaliteit zou ik dus gerust meer willen neerleggen.

Voor mij is de HyperX QuadCast echter iets wat ik het afgelopen jaar dagelijks heb gebruikt en het is zo’n subtiel maar essentieel onderdeel van mijn opstelling geworden dat ik me er nooit zorgen over hoef te maken. Het is zeker een waardige investering geweest in mijn videomateriaal.

☆
B01MZ99Y67
Een microfoonstatief is een essentieel accessoire dat je nodig hebt om comfortabel te werken en op te nemen 🎙️. Na jaren met verschillende statieven te hebben gewerkt, kan ik met zekerheid zeggen dat de microfoonstatief van HyperX QuadCast de beste is.

Specificaties – Van leverancier

  • Robuust materiaal: gemaakt van hoogwaardig staal en elektrostatische poederspuittechniek. De Aokeo microfoonhouder is duurzamer en roestvrij. De super veersteun, microfoonarm buigt zich aan de basis voor en terug, de beweging is solide en soepel. Hij duikt niet of zakt niet. Je kunt je microfoon in een willekeurige hoek bewegen waar je hem wilt repareren.

  • Multifunctioneel: de arm van de arm is universeel inzetbaar om aan al je eisen te voldoen. Als je microfoon wordt geleverd met een andere adapterclip, verwijder je gewoon de clip en bevestig je Blue Snowball-, Blue Yeti- enz. microfoonadapterclips aan onze standaard om je persoonlijke microfoon vast te houden. Het heeft een schroefdraadadapter aan het einde van de houder.

  • Nieuw ontworpen desktopclip: hij kan op elk bureau met een dikte van maximaal 6 cm worden aangebracht en maakt het mogelijk om je microfoonstandaard 360 graden te draaien.

  • Aokeo Microfoonarm maximale belasting: ca. 1,8 kg, kan je Blue Snowball & Blue Yeti bevestigen en past op de meeste microfoons op de markt. Geschikt voor alle winkels, voice-over-ASMR-geluidsstudio, YouTube/Facebook-video-opname, radio-overdracht, bureau, tafel, televisiezender, restaurants, vechtstation, podium- en familieuitvoeringen enz.

  • Wordt geleverd met een 3/8 inch naar 5/8 inch adapter voor gebruik met de meeste microfoons of microfoonbumperhouders. (Je moet eerst de Elgato Wave op de Shock Mount installeren en vervolgens de Elgato Wave en de Shock Mount aan deze microfoonarm bevestigen.)

  • Merk: Aokeo

  • Materiaal: staal

  • Afmetingen van item (L x B x H): 40.6 x 10.2 x 5.1 centimeter

Microfoon Standaard 🎙️ HyperX QuadCast Boom Verstelbaar Suspension
Microfoon Standaard 🎙️ HyperX QuadCast Boom Verstelbaar Suspension
€ 23,50 € 23,50
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo