Van redactie

Massagepistool apparaat πŸ’† Aerlang Arboleaf 3000rpm 2000 mAh USB C

€ Price not avail Nu kopen!
B096KC1C1D
Het Arboleaf Massagepistool heeft heel wat in zijn mars als je op zoek bent naar een draagbaar massageapparaat πŸ’†β€. Het apparaat gaat zuinig om met energie, waardoor het massagesessies tot acht uur aankan. Het apparaat is niet krachtig genoeg voor professioneel gebruik, maar het is meer dan genoeg voor thuisgebruikers.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #31 in categorie Beauty

Er zijn talloze massagepistolen op de markt, en het Arboleaf massagepistool zou gemakkelijk over het hoofd gezien kunnen worden, totdat je eens goed kijkt naar wat er allemaal mogelijk is. Hij is compact en licht, met een gewicht van minder dan een kilo, zodat je hem gemakkelijk in je tas kunt stoppen voor naar kantoor of de sportschool te gaan.

Voeg daarbij tot acht uur runtime, een geweldige collectie van vier verschillende massagekoppen en hetzelfde aantal snelheden, en je hebt een super klein apparaat. Het apparaat werkt ook behoorlijk stil, en het prijskaartje maakt het tot een van de meest betaalbare massagepistolen die er zijn.

Ontwerp van de Arboleaf massagepistool

Het Arboleaf massagepistool heeft alle accessoires die je nodig hebt om pijnlijke spieren aan te pakken, maar is ook compact genoeg om zowat overal mee naartoe te nemen. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief het massagepistool en een assortiment van vier massagekoppen. Er is ook een USB C-kabel om hem op te laden, plus een handleiding die je door het installatieproces leidt.

Arboleaf heeft goed werk geleverd met het ontwerp van het massagepistool. Het voelt mooi uitgebalanceerd aan, weegt slechts 370 gram en heeft een gladde, duurzame kunststof afwerking.

Er is een stevige handgreep met een USB C-oplaadpoort aan de basis, en aan de achterkant zit een ronde knop waarmee je het kan aanzetten en een instelling kiezen. Dit kan worden gedaan door herhaaldelijk op de aan/uit-knop te drukken om door de vier verschillende standen te gaan. Als je de knop een paar seconden ingedrukt houdt, wordt het apparaat uitgeschakeld.

Een aantal blauwe LED’s geeft het niveau van de massage aan, en een andere rij LED’s op het handvat geeft de beschikbare batterijstroom aan.

De achterkant van het Arboleaf massagepistool is voorzien van de gebruikelijke ronde gleuf, waarin je de door jou gekozen massagekop plaatst. Dit is een ‘push-and-play’-ontwerp, en de koppen klikken vast als je ze erin duwt. Dezelfde techniek gebruik je om de koppen te verwijderen als je klaar bent.

In dit opzicht is het Arboleaf massagepistool heel eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en het assortiment van vier goed gemaakte koppen biedt alles wat je nodig hebt om de meeste soorten massage en spierverlichting uit te voeren.

Door het nieuwe ontwerp van het Arboleaf massagepistool is het massagepistool stiller dan ooit. Zo heb je een minimaal geluidsniveau van 45 decibel. Het kan dus overal gebruikt worden zonder dat je iemand stoort.

De USB-C oplaadkabel maakt opladen snel en gemakkelijk, en eenmaal volledig opgeladen kan het Arboleaf massagepistool nog zo’n acht uur continue massage geven. Dat zou meer dan genoeg moeten zijn voor de meeste behoeften, buiten een professionele omgeving.

Prestaties van deΒ massagegun

Hoewel het Arboleaf massagepistool klein genoeg is om gemakkelijk mee te nemen, is het geen slak op het gebied van prestaties. Het kan tussen 1.500 en 3.000 pulsen per minuut geven. Dat betekent dat hij meer dan in staat is om een goed massageniveau over het hele bereik te leveren.

De borstelloze motor met middelhoog koppel is ook zeer geschikt, met een soepele vermogensafgifte. Hij is zeer krachtig op de hogere instellingen en heeft een automatische uitschakellimiet van 10 minuten, wat gebruikelijk is voor dit type apparaat.

We waren onder de indruk van de algehele prestaties van het Arboleaf massagepistool. Het is een tamelijk stil apparaat, wat het aantrekkelijk maakt als je wilt genieten van een sessie percussieve massage terwijl je ontspannen op de bank tv zit te kijken.

Ook het assortiment massagekoppen is meer dan voldoende voor de meeste behoeften, waarbij de diverse collectie zowel nuttig is voor zelfmassage als voor het uitvoeren van herstellende sessies op anderen. Er zijn geen verwarmde koppen, maar gezien de betaalbaarheid van dit pakket is dat ook geen verrassing.

Hoewel de koppen naar binnen drukken in plaats van te draaien en vast te zetten zoals bij sommige modellen op de markt, konden we prima overweg met het Arboleaf massagepistool. De gebruikstijd komt ook overeen met wat de fabrikant beweert.

β˜†
B096KC1C1D
Het Arboleaf Massagepistool heeft heel wat in zijn mars als je op zoek bent naar een draagbaar massageapparaat πŸ’†β€. Het apparaat gaat zuinig om met energie, waardoor het massagesessies tot acht uur aankan. Het apparaat is niet krachtig genoeg voor professioneel gebruik, maar het is meer dan genoeg voor thuisgebruikers.

Specificaties – Van leverancier

  • Licht + krachtig: het Arboleaf mini-massagepistool weegt slechts 0,37 kg, de massagekracht bedraagt tot 60 lbs en de slagdiepte bedraagt maximaal 6 mm. Mini, maar krachtig, kan vermoeidheid van het lichaam en pijn elimineren, eenvoudig te dragen en altijd en overal te gebruiken. Geschikt voor kantoren, sportscholen en buiten. Aan de onderkant van de handgreep bevindt zich slechts een knop die eenvoudig alle handelingen regelt.

  • 4 snelheden + geluidsarm: 4 versnellingen 1500 tot 3000 omw/min instelbare trillingssnelheid, om aan de behoeften van verschillende groepen personen te voldoen, spierspanning en fasciapijn te verlichten. Het maakt gebruik van een geavanceerde borstelloze en niet-inductieve motor met een minimaal geluidsniveau van 45 decibel en zeer laag geluid, kan overal worden gebruikt zonder anderen te storen.

  • 4 soorten siliconen massagekoppen: 4 zachte, huidvriendelijke, duurzame en gemakkelijk te reinigen hoogwaardige siliconen massagekoppen, die effectiever zijn voor de massage. De verschillende vormen van massagekoppen zijn geschikt voor alle verschillende spiergroepen om verschillende lichaamsdelen wetenschappelijk en effectief te ontspannen. Het schakelt na 10 minuten automatisch naar de stand-bymodus om te voorkomen dat de gebruiker hetzelfde deel te lang masseert.

  • Lange batterijduur + type C-oplaadaansluiting: het oplaadbare massagepistool gebruikt een 2 x 2000 mAh-accu. Na volledig opladen kan het tot 8 uur lang worden gebruikt. Wordt geleverd met een type C-oplaadkabel die slechts 2 uur nodig heeft om volledig op te laden. Opmerking: Laad het massagepistool voor het eerste gebruik volledig op. Om de accu en de motor te beschermen, schakel je het massagepistool tijdens het opladen niet in

  • Europese lokale ondersteuning: wij hebben een after-sales serviceteam in Frankrijk en onze experts in de branche staan altijd klaar om je problemen op te lossen. Lees de instructies voor het gebruik. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op, wij beloven je kwalitatief hoogwaardige diensten en bevredigende oplossingen.

  • Batterijen:β€Ž 2 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)

  • Afmetingen pakket: 17.4 x 16.8 x 7 cm; 750 gram

  • Fabrikant: β€ŽArboleaf

  • Materiaal: Siliconen

Massagepistool apparaat πŸ’† Aerlang Arboleaf 3000rpm 2000 mAh USB C
Massagepistool apparaat πŸ’† Aerlang Arboleaf 3000rpm 2000 mAh USB C
€ Price not avail
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo