Hierkomen ze: ASIN: B09N355H4ZOffer URL: https://www.amazon.nl/dp/B09N355H4Z?tag=bestekortin05-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1Price: € BTN TXT: Nu kopen!Price old:
Bestseller

Magnetische Hordeur Mug 🦟 Vlieg Gordijn Gaasgordijn Insecten

Nu kopen!
B09N355H4Z
Dankzij de magnetische hordeur kun je genieten van het briesje in huis terwijl je de deuren laat open staan, zonder dat er insecten binnenkomen 🍃. Op die manier heb je geen last meer van het vervelende gezoem van fruitvliegjes of muggen.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #21 in categorie Huis & Tuin

De magnetische hordeur heeft krachtige magneten genaaid in de versterkte naad. Hierdoor heb je enkele voordelen:

 1. De deur wordt automatisch gesloten en houdt zo de insecten weg. Ben je vergeetachtig en vergeet je de deur wel eens te sluiten? Dan is dit zeker een voordeel voor jou.
 2. De magneten voorkomen dat het sluiten veel lawaai maakt. Zo gaat de deur altijd automatisch toe zonder dat je iets hoort.
 3. De naden van de hordeur zijn van hoogwaardig gaas zijn genaaid in plaats van thermisch verzegeld om ze duurzamer te maken.
 4. De magnetische hordeur van Apalus is transparant en van goede kwaliteit. Doordat de hordeur transparant is, kun je nog steeds genieten van de frisse lucht en zomers licht zonder dat er insecten binnenkomen.

Wel is het belangrijk dat je van de tevoren goed de afmetingen van je deur kent. Zo kun je de hordeur uitkiezen die perfect in jouw deur past.

Gemakkelijk te plaatsen

Het is heel eenvoudig om de om de Apalus hordeur te installeren. Je hoeft er helemaal geen genie voor te zijn. Schroeven, spijkers en ander gereedschap heb je niet nodig en kun je lekker in de kast laten zitten. Voor het te installeren bevestig je de haakband aan het deurkozijn en breng je het aan de bovenkant van de hordeur aan.

Uit vorige ervaringen verloopt het installeren van de magnetische hordeur van Apalus heel vlot. Wanneer je ergens vastzit, is het handig om even een stap achteruit te nemen en goed te kijken waar je vastloopt. Zo kom je eruit en heb je in een mum van tijd je magnetische hordeur hangen. Tijd om te genieten van frisse lucht zonder dat er insecten binnenvliegen.

Eenvoudig in onderhoud

De magnetische hordeur van Apalus is erg simpel om te verwijderen. Op die manier kun je het meenemen of wassen. Staat de winter weer voor de deur? Dan kun je het zonder moeite opbergen tot de volgende zomer er weer is.

In alle maten

Voor de smallere deuren, voor hem in de hoogte te laten werken, kun je hem gewoon hoger boven het kozijn van de deur gehangen. Met de kleinere breedte kun je het gordijn aan de ene kant aan de zijkant van het schuifdeurkozijn bevestigen en aan de andere kant aan het glas van de open deur, met de schuifdeur open. De magnetische hordeur van Apalus werkt werkelijk op elke grootte van deuren.

Ook dubbele deuren zijn geen probleem. Zolang er iets in het midden staat waaraan je de hordeur kunt vastmaken, is alles mogelijk.

Metalen deur en de hordeur

Best kun je de magnetische hordeur van Apalus niet kopen wanneer je een metalen deur hebt, de magneet zal aan je deur kleven en niet sluiten. Voor ongelijke houten oppervlakken, gebruik dan push pins (meegeleverd) om de haak tape te bevestigen.

Toch zijn er enkele mensen die het de hordeur geïnstalleerd hebben op een metalen deur. Uit deze ervaringen blijkt dat het best goed meevalt. Alleen soms blijft de hordeur een beetje kleven aan de deur. Dit kan irritant zijn, maar gebeurt helemaal niet zo vaak!

B09N355H4Z
Dankzij de magnetische hordeur kun je genieten van het briesje in huis terwijl je de deuren laat open staan, zonder dat er insecten binnenkomen 🍃. Op die manier heb je geen last meer van het vervelende gezoem van fruitvliegjes of muggen.

Specificaties – Van leverancier

 • GEEN INSECTEN EN VLIEGEN MEER: Geniet elke keer van een insectenvrije omgeving dankzij de Apalus superfijne hordeur! Laat frisse lucht binnenkomen zonder je zorgen te maken over het prikken van muggen. Bespaar geld en geniet van een gezondere omgeving door het gebruik te verminderen van zowel airconditioning als muggenwerende middelen of vliegendoders die gevaarlijk kunnen zijn voor huisdieren of kinderen.
 • SLUIT ALS MAGIE! Dankzij de magnetische stukken sluiten de twee horgordijnen automatisch tegen elkaar. Het is windbestendig en zeer duurzaam, het geeft insecten geen kans om te passeren, en u zult tegelijkertijd merken hoe gemakkelijk het uit elkaar trekt wanneer u door de hordeur gaat.
 • MULTIFUNCTIONEEL: De hands-free hordeur van Apalus is zeer veelzijdig! Perfect voor enkele deuren, schuifdeuren, campers, caravans. Ook geschikt voor huisdieren! U hoeft geen hondenluik of kattenluik in uw gordijn te maken, uw huisdieren kunnen door de hordeur gaan wanneer ze willen!
 • GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN: Apalus Magnetische Hordeur is super eenvoudig te installeren. Geen schroeven, spijkers, of ander gereedschap nodig. Breng het zelfklevende klittenband aan op uw deurkozijn, plak de hordeur hierop en het is klaar! De hordeur blijft de hele zomer op zijn plaats. Het is afneembaar, draagbaar en wasbaar. Dus als de winter komt, kunt u hem eraf halen en opbergen voor volgend jaar.
 • PRODUCT VAN HOGE KWALITEIT: Apalus biedt gaas van topkwaliteit, sterke klittenband en super magneten voor topafdichting, om de beste hordeur voor uw voordeur of schuifdeuren te garanderen die jaren meegaat. Het discrete ontwerp maakt het geschikt voor elke omgeving.

 

 • Fabrikant: Apalus

 • Afmetingen pakket: 37.4 x 29.4 x 7 cm; 610 gram

 • Modelnummer item: BF003

 • Kleur: ‎Zwart

 • Stijl: ‎Modern

 • Materiaal: ‎Polyester

 • ASIN  ‎B09N355H4Z

Magnetische Hordeur Mug 🦟 Vlieg Gordijn Gaasgordijn Insecten
Magnetische Hordeur Mug 🦟 Vlieg Gordijn Gaasgordijn Insecten
Anneleen
Anneleen

Anneleen werkt bij 🏷️ BesteKorting.com en schrijft met veel plezier artikelen over de allerbeste aanbiedingen en bestsellers op Amazon.nl. Niet alleen doet ze onderzoek naar deze producten, ze zoekt de beste producten uit met de hoogste korting, zodat je er als bezoeker gratis van kunt profiteren. Anneleen heeft zich vooral gespecialiseerd in de volgende categorieën: Beauty, Handgemaakt, Huisdier, Huis & Tuin, Kids, Muziek, Sport en Wearables. Zelf shopt ze met plezier via onze 🔽 OUTLET. En natuurlijk heeft Anneleen nu ook Amazon Prime, waarmee ze veel films gratis kan kijken en gratis bezorging heeft.

BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo