BESTE DEAL

Lijmgel Kit Nageltips πŸ’… 500 stuks LED nagel lamp Nail Art Tomicca

€ 29,99 Nu kopen!
B0995XCHJJ
Deze Gel nagel extensions kit is de perfecte dupe voor een populaire en vele duurdere versie. Dezelfde kwaliteit en hetzelfde resultaat πŸ’…. Dankzij deze prachtige nageltips van TOMICCA zien je nagels er fantastisch uit en dit wel voor drie weken lang.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #26 in categorie Beauty

Je wilt lange, mooie nagels, maar het lukt je maar niet om ze te laten groeien – of je doet het wel, maar dan breken ze onvermijdelijk. Het kan een hele uitdaging zijn om de gewenste lengte te bereiken en te behouden, maar gelukkig is er een eenvoudige oplossing: Gel nagelverlenging.

TOMICCA nagelkit

Dankzij de TOMICCA nageltips en lijmgelkit kan jouw wens voor lange nagels eindelijk uitkomen zonder dat je veel te veel geld uitgeeft aan een manicure. Met deze kit kun je je nagels eenvoudig en snel thuis doen. Lange nagels krijgen was nog nooit zo gemakkelijk. De nagels zijn eenvoudig om aan te brengen, maar ook om te verwijderen.

Beste keuze

Je kunt gel extensions zien als een kruising tussen je typische gel manicure en acryl: Het zijn doorzichtige plastic plaatjes in de vorm van jouw keuze die worden aangebracht op de natuurlijke nagel om de illusie van extra lengte te geven. Ze worden uitgehard met een UV- of LED-lamp, en sommige kunnen tot drie weken blijven zitten. Je kunt gelnagels laten zetten in een salon, maar het is ook mogelijk om het zelf thuis te doen – en als je het zelf doet, kun je flink besparen. Een goed voorbeeld: TOMICCA nageltips en lijmgelkit kost minder dan de gemiddelde manicure, en Amazon reviewers zeggen dat het een “perfecte dupe” is voor de veel duurdere, populaire nageltips kit.

TOMICCA nageltips

De TOMICCA nageltips en lijmgelkit bevat 500 kistvormige nagel extensions, nagellijm, en een draagbare nagellamp om ze uit te harden – alle basics die je nodig hebt om je eigen extensions thuis te doen. Duurdere kits, zoals de versie van AprΓ©s Nail bevatten extra tools, zoals een dehydrator, en een top coat, maar reviewers zeggen dat de prijs van TOMICCA nageltips en lijmgelkit maakt het moeilijk om te verslaan.

TOMICCA nageltips en lijmgelkit zijn van hoge kwaliteit, niet schadelijk en niet giftig. Doordat de nagels doorzichtig zijn is het ook heel eenvoudig om een kleurtje toe te voegen zonder dat het stoort.

De nageltips van TOMICCA zijn gemakkelijk om te trimmen, op te doen en te lakken. Ga voor de typische frenchnails of doe eens gek en doe een leuk design. Met deze nagels kun je alle richtingen uit. De nageltips houden de kleur goed zonder dat de kleur strepen krijgt. In slechts enkele stappen heb jij zo de lange nagels waar je altijd al van droomde.

Klanten zeggen dat deze betaalbare nagel verlenging net zo goed is als de duurdere alternatieven. Zo blijft de TOMICCA nageltips en lijmgelkit even lang en ziet het er even goed uit. EΓ©n persoon zei zelfs dat zijn nagel extensions drie weken bleven zitten, ondanks het veelvuldig typen op een computer en de afwas.

Conclusie

Als je nagel extensions overweegt, is de TOMICCA nageltips en lijmgelkit een geweldige manier om ze uit te testen zonder een grote investering te doen in nagelverzorging thuis. De kit neemt niet veel plaats in en is hierdoor gemakkelijk op te bergen. Zonder van je huis een rommeltje te maken heb jij de nagels die je altijd al wilde!

β˜†
B0995XCHJJ
Deze Gel nagel extensions kit is de perfecte dupe voor een populaire en vele duurdere versie. Dezelfde kwaliteit en hetzelfde resultaat πŸ’…. Dankzij deze prachtige nageltips van TOMICCA zien je nagels er fantastisch uit en dit wel voor drie weken lang.

Specificaties – Van leverancier

  • Wat je krijgt: TOMICCA gloednieuwe nageltip- en lijmgelkit bevat een ultradraagbare UV/LED-nagellamp, 15 ml 2-in-1 lijmgel, een nagelvijl, nagelknipper en in totaal 500 stuks (10 stuks per vorm)Β 
  • 2-in-1 gellijm: TOMICCA multifunctionele 2-in-1 gellijm met innovatieve formule van 11 niet-giftige ingrediΓ«nten en botanische extracten om de nagels een hoog uithoudingsvermogen en langdurige stevigheid te geven, die vrij is van dierproeven, geurarm en natuurlijke nagels.Β 
  • Ruimtebesparend ontwerp en handig om mee te nemen
  • DUURZAAM: TOMICCA biedt je de beste nagelvormen, 10 verschillende lengtes en individuele accentontwerpen, gebruiksvriendelijk, onberispelijk comfort voor elke vinger.Β 

Β 

  • Afmetingen pakket:Β 19.8 x 11.5 x 9.9 cm; 430 gram
  • ASIN B0995XCHJJ

Lijmgel Kit Nageltips πŸ’…  500 stuks LED nagel lamp Nail Art Tomicca
Lijmgel Kit Nageltips πŸ’… 500 stuks LED nagel lamp Nail Art Tomicca
€ 29,99
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo