Bestseller

Kattenfontein 2L 😻 LED koolfilter waterpomp

Nu kopen!
B09TGJ977G
🐈 Op zoek naar een fontein voor je kat? Deze 2L kattenfontein heeft 3 water flow settings voor de meest kieskeurige katten.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #40 in categorie Handgemaakt

Heb je ooit gemerkt dat je kat stiekem op het aanrecht klimt om uit de kraan te drinken? Of betrapt dat je harige vriend uit je drinkglas nipt? Zo ja, dan is een kattenwaterfontein misschien wel iets voor jouΒ 

Katten en water

Over het algemeen hebben katten een haat-liefde verhouding met water. En, helaas, kan dat zich ook uitstrekken tot hun drinkgewoonten. De meeste van onze viervoetige familieleden krijgen niet genoeg vocht binnen in hun dagelijkse leven. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen, waaronder verstopping van de urinewegen, een ernstige noodsituatie voor katten.

Omdat binnenkatten geen muizen, vogels of andere prooien kunnen vangen, moeten ze veel water drinken. Verleid je katten om meer te drinken door ze een drinkfontein te geven. Deze 2L kattenfontein heeft 3 waterstanden om zelfs de meest kieskeurige drinkers tevreden te stellen. Maar waarom trekken katten hun neus op voor hun waterbakje? Er zijn een paar veel voorkomende redenen:

 • Positie: Sommige waterbakjes voor katten staan te laag. Oudere katten met artritis voelen zich ongemakkelijk als ze bukken om te drinken.
 • Versheid: Hoe langer het water staat, hoe meer stof, vacht en etensresten zich in het bakje verzamelen. Katten zijn kieskeurige dieren en geven de voorkeur aan vers water (zoals dat glas dat je net hebt ingeschonken).
 • Warmte: Staat de waterbak van je kat in de zon? Net als wij vinden ze koeler water prettig om in te drinken.

Katten houden er niet van als hun snorharen worden aangeraakt

De snorharen van een kat zijn ongelooflijk gevoelig en geven je kat informatie over de ruimte om haar heen. Sommige katten raken gestrest als hun snorharen zonder goede reden worden aangeraakt, bijvoorbeeld bij het drinken of eten uit een te diep bakje. Deze aandoening staat bekend als snorharenstress of snorharenmoeheid. Deze drinkfontein is ontworpen om de snorharen van je kat met rust te laten, voor een comfortabele, stressvrije drinkervaring.

Redenen om van waterfonteinen te houden.

Het grootste voordeel van een waterfontein voor katten is het geluid van vallend water. Het is die magische sirene die je kat naar binnen lokt. Het concept gaat terug tot de oorspronkelijke woestijnkatten waar onze huiskatten uit zijn geΓ«volueerd. Hun voorouderlijk brein weet dat vallend water “tijd om te drinken” betekent. Een eenvoudige oplossing voor een ingewikkeld gezondheidsprobleem.

Maar de voordelen houden daar niet op. Waterfonteinen hebben reservoirs die meer bevatten dan een gemiddelde waterbak. Je hoeft je geen zorgen te maken over regelmatig bijvullen. Bij veel van de fonteinen kun je de snelheid van het water aanpassen. (Voor het geval je niet tegen het geluid van een waterval kunt.) De koolstoffilters met kokosnootschalen verwijderen stof, vuil en andere ongewenste troep uit het water. Zo zijn jij en je kat er zeker van dat er altijd schoon water in het bakje zit.

β˜†
B09TGJ977G
🐈 Op zoek naar een fontein voor je kat? Deze 2L kattenfontein heeft 3 water flow settings voor de meest kieskeurige katten.

Specificaties – Van leverancier

 • Viervoudig filtratiesysteem

De kattenfontein filter is gemaakt van katoen met hoge dichtheid, kokosnoot, actieve kool en ionenuitwisselingshars. Het kan verontreinigende stoffen filteren, geuren elimineren, het water zachter maken en de smaak verbeteren. Je houdt je huisdier gezond door hem te voorzien van verser en schoner water.

 • Capaciteit van 2 liter

De 2L kattenfontein is ideaal voor kleine tot middelgrote katten die niet regelmatig water hoeven bij te vullen. De kattenfontein biedt voldoende water en laat je zorgeloos op pad gaan.

 • Ingebouwde LED-verlichting

Dankzij de ingebouwde LED-verlichting en het doorzichtige ontwerp aan de buitenkant kan je op elk moment het waterpeil zien zonder dat je de kattendrinkbak telkens hoeft te openen. Tegelijkertijd hebben de LED-lampjes een verlichtende functie, zodat je kat de kattenfontein gemakkelijk kan vinden in het donker.

 • Verbetering van het waterΒ 

De ANBOY waterpomp maakt gebruik van geavanceerde technologie, is ultrastil (30dB), en heeft een laag stroomverbruik van 1,5 W. Dit betekent dat de waterpomp voor katten de rustige slaap van jou en je huisdier niet zal verstoren. Tegelijkertijd is een energiezuinige waterpomp beter voor het milieu. Dit wordt het ideale kattenmaatje op de lange termijn!

 • 3 waterstroomontwerpen

Elke waterstroomstijl, waaronder een bloemenwaterval, een bloemenbubbel en een zachte fontein, kan aan verschillende behoeften van je huisdier voldoen. Het speelse ontwerp, de verschillende waterstroompatronen en de levendige kleuren kunnen je kat verleiden om water te drinken, wat goed is voor de gezondheid van de nieren van je huisdier.

Specificaties:

 • Afmetingen pakket ‏ : β€ŽΒ 89 x 16.51 x 12.9 cm; 581 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : β€ŽΒ 26 februari 2022
 • Fabrikant ‏ : β€ŽΒ AONBOY
 • ASIN ‏ : β€ŽΒ B09TGJ977G
 • Modelnummer item ‏ : β€ŽΒ F2-blue
 • Land van herkomst ‏ : β€ŽΒ China

Kattenfontein 2L 😻 LED koolfilter waterpomp
Kattenfontein 2L 😻 LED koolfilter waterpomp
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo