Beste keus

Jura Claris Smart-filterpatroon ☕ koffiemachine filter 71794

€ Price not avail Nu kopen!
B00VF9BJBE
☕ Koop de revolutionaire Jura Claris Smart-filterpatroon 71794 en geniet van verse koffie ✓perfecte waterkwaliteit
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #39 in categorie Handgemaakt

De Jura Claris Smart 71794 waterfilterpatronen (3 pack) voor koffiezetapparaten met het intelligent watersysteem (IWS), verbeteren de smaak van koffiedranken en helpen de levensduur van koffiemachines te verlengen door de opbouw van kalkaanslag te voorkomen. Onder andere geschikt voor de modellen: Z6, E8, E80, E6, E60.

Zuiver water voor uitzonderlijke koffie

CLEARYL Smart werkt volgens het up-flow concept, waarbij alleen de hoeveelheid water wordt gefilterd die voor elke bereiding nodig is. Stilstaand voorgefilterd water mag zich nooit ophopen in het waterreservoir, waar het snel onhygiënisch zou kunnen worden. Het filtert zware metalen en verbindingen die geur en smaak aantasten, zoals chloor, naast calcium, dat kalkaanslag veroorzaakt. Water bevat mineralen die goed zijn voor de gezondheid. Door het filter wordt er enkel zuiver water gebruikt voor de bereiding van voortreffelijke koffiespecialiteiten en wordt de koffiemachine beschermd tegen kalkaanslag.

Waterfilter met intelligentie

Koffie bestaat voor 98% uit water. De beste koffie-ervaring kan alleen worden bereikt met het zuiverste water. De CLEARYL Smart waterfilter van JURA geeft een nieuwe definitie aan waterfiltratie. Voor het eerst kan een koffiezetapparaat nu continu verbinding maken met het filter, dankzij de hedendaagse RFID-technologie (Radio Frequency Identification). Het detecteert de aanwezigheid van een Jura-waterfilter en schakelt de juiste stand in wanneer dat het geval is. Het verzamelt continu gegevens over het filtergebruik en meldt de gebruiker wanneer de capaciteit van het filter is bereikt. Dit maakt niet alleen het vervangen van het Jura waterfilter eenvoudiger dan ooit, maar zorgt er ook voor dat de CLEARYL Smart op zijn best werkt.

Automatisch detecterende filters

JURA maakt gebruik van de moderne RFID-technologie om filter en koffiemachine met elkaar te verbinden. Wanneer een filter is geplaatst, schakelt elke machine die is uitgerust met het intelligente watersysteem (I.W.S.) onmiddellijk over op de filtermodus en begint het spoelproces. Het apparaat waarschuwt de gebruiker om het Jura waterfilter te vervangen wanneer de filtercapaciteit bijna is uitgeput. Als het filter niet wordt vervangen, schakelt het apparaat over op de ontkalkingsmodus. De gebruiker krijgt de instructie om het apparaat na een bepaalde gebruiksduur te ontkalken.

Geniet van verse koffie

De Smart-filterpatronen zijn speciaal voor JURA-koffiemachines ontwikkeld. Het gebruik van de Claris Smart Water Filter Cartridge zorgt ervoor dat je altijd heet, vers gefilterd water en heerlijk smakende koffie hebt. Dit filterpatroon wordt eenvoudig in het waterreservoir geplaatst en zuigt alleen de exacte hoeveelheid water aan die nodig is voor de gekozen drank, die vervolgens vlak voor gebruik wordt gefilterd. Om je machine gedurende de hele levensduur te beschermen, is het van cruciaal belang dat je de filters regelmatig vervangt (zodat je ze niet hoeft te ontkalken).

Belangrijke voordelen

  • Garandeert dat het water wordt gefilterd voordat je koffie wordt bereid
  • Vers water garandeert de beste koffiebeleving
  • Beschermt je machine en maakt ontkalken overbodig

B00VF9BJBE
☕ Koop de revolutionaire Jura Claris Smart-filterpatroon 71794 en geniet van verse koffie ✓perfecte waterkwaliteit

Specificaties – Van leverancier

  • Set van 3
  • Modelnummer: 71794
  • Productafmetingen: 3.7 x 14 x 15 cm; 100 gram
  • RFID-technologie (radiofrequentie-identificatie) – maakt het vervangen van het filter gemakkelijker dan ooit
  • Gemodificeerde korrel filtert kalkaanslag altijd tot een optimaal niveau
  • Geschikt voor alle soorten leidingwater
  • Materiaal: kunststof

Jura Claris Smart-filterpatroon ☕ koffiemachine filter 71794
Jura Claris Smart-filterpatroon ☕ koffiemachine filter 71794
€ Price not avail

BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo