Beste keus

Endoscoop USB Android πŸ”Œ HD 2-in-1 waterdicht inspectie camera slang smartphone wifi

€ 11,00 Nu kopen!
B088GRC2BF
Dit is iets een beetje anders. De meeste mensen kennen een endoscopische camera als het apparaat dat een dokter gebruikt om in mensen te kijken πŸ”¦. Er zijn echter verrassend veel andere toepassingen voor dit kleine ding in huis. Met de endoscoop van QiCheng&LYS kun je werkelijk alles.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #39 in categorie Computers

We hopen dat er geen dokters zijn die hun smartphone gebruiken om dit te doen, maar er zijn verrassend veel andere toepassingen die deze kleine gizmo in huis kan hebben.

Deze endoscopische camera’s zijn draadloos en waterdicht, en zijn zeer flexibel. Dat betekent dat je het kunt gebruiken om dingen te doen zoals een kijkje nemen in de afvoer van je gootsteen voor een verstopping, of langs de achterkant van de kasten.

Wanneer je aan je voertuig werkt, kun je de kleine camera gebruiken om een betere blik te werpen in krappe ruimtes. De LED-lampjes werpen licht op eventuele problemen.

Of als je in de internationale spionage business zit, kun je hem gebruiken om om hoeken en onder deuren te kijken voor potentiΓ«le vijanden, denk ik.

Een bedrijf genaamd QiCheng&LYS heeft een endoscopische camera gemaakt die je aan je Android toestel kunt verbinden.

De beste endoscoop vinden

Ben je gestrest door het vinden van de perfecte android endoscoop? Bij het overwegen van de aankoop van android endoscoopΒ in het algemeen, heb je ooit onzeker gevoeld over welk model te selecteren?

Je hoeft zich geen zorgen te maken dat je er soms alleen voor staat; je hoeft alleen maar te weten dat je dat niet bent. De perfecte android endoscoopΒ kan moeilijk te vinden zijn voor veel mensen. Dat is waarom we hier zijn om te helpen!

Je bent hier natuurlijk gekomen om te leren over wat nu de beste endoscoop voor Android is. Het maken van een beslissing vereist weten welke bron te vertrouwen en welke opties beschikbaar zijn.

Als je op zoek bent naar informatie, zijn er vele bronnen – koopgidsen, product review websites, mond-tot-mond aanbevelingen, online forums, waar gebruikers hun eigen ervaringen plaatsen, en zelfs YouTube kanalen. Het is alleen door grondig onderzoek dat we de allerbeste producten kunnen vinden.

Ben je er helemaal klaar mee? En ben je klaar om eindelijk de perfecte endoscoop voor Android te zien? Wel ik stel voor, de endoscoop van QiCheng&LYS.

De endoscoop van QiCheng&LYS

Stop met zoeken naar een geschikte endoscoop. Deze endoscoop van QiCheng&LYS heeft het allemaal. Zo is hij heel eenvoudig in gebruik. Je kunt hem zonder extra kabels en gedoe aansluiten aan je telefoon. Dit dankzij de handige app genaamd β€˜Camerafi’.

Wat de camera ziet, krijg je direct te zien op je telefoon. Op die manier kun je snel foto’s en video’s maken. Een pluspunt is dat het ook het geluid opneemt. Het is eenvoudig om de helderheid aan te passen zodat je beter kunt kijken. Zo beschikt de endoscoop van QiCheng&LYS ook over zes LED-lampjes.

In het donker werken is dus geen probleem met deze endoscoop. Het is waterdicht waardoor je het werkelijk overal steken, als is dit niet aangeraden en zou ik ook best niet doen. Heel handig voor reddingsacties, detector of voor archeologische sites te detecteren. Alles is mogelijk en niets is te gek.

Let wel op, deze endoscoop werkt alleen met Android en ondersteunt dus geen iOS-systeem. Altijd al eens ergens willen kijken waar er geen licht is en je onmogelijk zelf bij kunt? Wel dat is nu verleden tijd met de endoscoop van QiCheng&LYS.

β˜†
B088GRC2BF
Dit is iets een beetje anders. De meeste mensen kennen een endoscopische camera als het apparaat dat een dokter gebruikt om in mensen te kijken πŸ”¦. Er zijn echter verrassend veel andere toepassingen voor dit kleine ding in huis. Met de endoscoop van QiCheng&LYS kun je werkelijk alles.

Specificaties – Van leverancier

  • Android endoscoop: 3-in-1 USB-/micro-USB-/type-C endoscoopinspectiecamera, waterdichte smartphone-tablet en pc-laptop met OTG- en UVC-functie.

  • Eenvoudig in te stellen: je kunt deze borescoop eenvoudig via usb op je smartphone aansluiten, zonder extra adapters of kabels te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen is om een compatibele “Camerafi” op uw apparaat te downloaden en te installeren.

  • Hoe te bedienen aan de computerzijde: Methode 1 Sluit usb aan op de computer en gebruik het systeemstandaardstuurprogramma: computervideoapparaat – zoek het apparaat en selecteer het productstuurprogramma. Methode 2 Sluit usb aan op de computer en zoek online naar “amcap”.

  • Camera met hoge resolutie: uitgerust met een pixelhigh-definition camera, biedt deze endoscoop je een uitstekende ervaring en neemt duidelijke high-definition video van dichtbij in AVI-formaat en snapshot-afbeeldingen in JPG-formaat.

  • Uitgerust met buigbare semi-stijve kabel die kan buigen en zijn vorm behoudt om verschillende smalle plaatsen te betreden, zoals gebogen gaten of buizen.

  • Opnamemodi: Handmatig

  • Lengte: 1 m

  • Aansluitingstechnologie: Usb, Kabel

  • Merk: QiCheng&LYS

  • Draadloze communicatietechnologie: Android

Endoscoop USB Android πŸ”Œ HD 2-in-1 waterdicht inspectie camera slang smartphone wifi
Endoscoop USB Android πŸ”Œ HD 2-in-1 waterdicht inspectie camera slang smartphone wifi
€ 11,00
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo