Beste keus

Discolamp LED RGB Kinderen Muziek 🚨 Lichteffect Feest 15 kleuren Draaibaar Afstandsbediening

€ 12,33 € 12,99 Nu kopen!
B08QV3CC8L
Niets kondigt "party time!" aan zoals onvergetelijke en transformerende verlichting 🥳. De juiste kleuren en effecten kunnen elke gewone kamer in een danszaal veranderen, en voor veel feesten geldt: hoe groter en feller, hoe beter! De discolamp van Gritin heeft het allemaal.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #15 in categorie Foto & Video

Disco-verlichting is een geweldige optie, met veel van hen met kleur veranderende modi, speciale effecten, en zelfs reactieve modi die bewegen op je muziek. Lees verder om de beste discolamp voor je volgende feest te ontdekken.

Wat zijn disco lichten?

Hoewel je discolichten misschien associeert met de beroemde spiegelende ballen uit de Saturday Night Fever dagen, omvat de beschrijving “discolichten” (soms “feestverlichting” genoemd) een volledige waaier van heldere, fancy en kleurrijke verlichting die ideaal is voor een feestelijke bijeenkomst. 

Ze hebben vaak kleine bewegende delen die ofwel reflecteren of stralen licht dat danst rond de kamer. Deze lichten over het algemeen bewegen op de beat van de muziek in een of andere manier, hetzij door vooraf ingestelde rotaties of door te reageren op de beat van de muziek die je speelt. Je hebt meer dan waarschijnlijk tegengekomen ze op je galabal, een college viering, of een familie verjaardagsfeestje.

6 dingen waar je op moet letten

Er is geen tekort aan opties die er zijn, maar elk model brengt unieke functies met zich mee en voordelen die een betere pasvorm voor je behoeften kan zijn. Hier is hoe je de beste armatuur voor je volgende partij te kiezen:

 1. De mogelijkheid om de verlichting op afstand te bedienen. Het laatste wat je wilt doen na elk nummer is door de kamer lopen en handmatig de instellingen wijzigen. Dat is waar afstandsbedieningen van pas komen. Disco lichten die met afstandsbedieningen komen kunnen overal binnen bereik worden aangepast. En vergeet niet dat afstandsbediening niet altijd een fysieke afstandsbediening hoeft te zijn. Discolampen die met een smartphone-app worden geleverd, kunnen worden aangepast.
 2. De grootte en vorm. Een discolamp moet lang niet zo groot of zwaar zijn als een lamp. Als het niet comfortabel in je handen past of niet gemakkelijk van plaats naar plaats kan worden verplaatst, wil je het misschien ruilen voor een kleiner model. Idealiter wil je dat je discolamp overal goed past waar je hem in je feestruimte neerzet. Dat kan op een nachtkastje zijn, in de buurt van het tv-meubel in je woonkamer, of hangend als stroboscooplicht.
 3. Zijn gebruiksgemak. Houd de stroom van het feest gaande. Kies voor een discolichtmodel dat je eenvoudig aan en uit kunt zetten, van modus kunt veranderen of van kleur kunt wisselen wanneer je maar wilt.
 4. Draadloze connectiviteit. De discoballen van de jaren ’70 waren misschien niet voorzien van WiFi of Bluetooth® connectiviteit, maar veel modellen op de markt kunnen dat nu wel. Hoewel deze lichten nog steeds erg vermakelijk zijn zonder deze op muziek reagerende modus, is de mogelijkheid om dit te doen zeker de moeite waard.
 5. Activering met geluid. Voor een echt uit-de-wereld-feest wil je verlichting die bij de muziek past. Geluidsgeactiveerde verlichting reageert op de beat van je afspeellijst en beweegt en verschuift op de maat en het tempo van de nummers. Gecombineerd werken het licht en het geluid samen om je ruimte te transformeren voor een onvergetelijke avond vol vrienden en plezier. Deze functie kan ook worden omschreven als “reactief” of “responsief”
 6. Groot bereik van de ruimte. Vooral voor een verjaardagsfeestje of een ander groot thuisfeest, wil je feestverlichting die elke hoek van de kamer in veelkleurig licht hult. Als je niet weet hoe goed je discolampen een kamer kunnen vullen, zoek dan naar lampen met een flexibel retourbeleid. Op die manier kan je je lamp thuis uittesten, en als hij de ruimte niet goed vult, kan je hem ruilen voor een betere armatuur.

Nu je een beetje inzicht hebt in waar je op moet letten, kun je je zoektocht wat verder verfijnen. Zelf wil ik graag de discolamp van Gratin voorstellen. Deze discolamp vinkt 5 van de 6 bovenstaande puntjes af. Er is geen mogelijkheid tot draadloze connectiviteit. 

B08QV3CC8L

Specificaties – Van leverancier

 • 15 disco lichteffecten met afstandsbediening: de led-discolamp beschikt over 4 verschillende kleuren leds (rood, groen, blauw en roze), zodat je met de afstandsbediening vrij kunt kiezen tussen 4 eenkleurige lichtmodi, 6 tweekleurige lichtmodi, 4 driekleurige lichtmodi en 1 vierkleurige lichtmodus.

 • Muziek gestuurde disco lichteffecten: dankzij de gevoelige detectie van het muziekritme, of het nu om zacht r&b of vrolijke dansmuziek gaat, de discobal heeft slechts 48 dB nodig om de verandering van licht en snelheid te activeren, het stroboscoopeffect van de discolamp past perfect bij het muziekritme en creëert de meest ideale feestelijke sfeer. Daarom hoef je de discolamp niet altijd naast de luidspreker te plaatsen.

 • 7 disco lichtmodi: de discolamp biedt vier verlichtingsmodi: fade/pulse/flash/auto, drie spraakbedieningsmodi: dj/rock/gentle. Hij kan ook 360 graden draaien, waarbij de snelheid instelbaar is. Daarom heb je met verschillende lichteffecten meer keuzemogelijkheden om een geschikte en comfortabele verlichtingsomgeving te creëren.

 • Plug-and-play en eenvoudig in gebruik: met de 4 meter lange usb-oplaadkabel kan hij altijd en overal met powerbanks, pc’s en autoladers worden gebruikt. Met de meegeleverde zuignap en de 360 graden draaibare houder kun je de discolamp bevestigen op glas of een ander glad oppervlak. Je kunt hem ook rechtstreeks op de tafel of de vloer plaatsen, zodat het mooie lichtpatroon op de muur kan worden geprojecteerd, geniet van de fantastische lichteffecten.

 • Breed toepassingsgebied: de led-discolampen zijn ideaal om een perfecte sfeer te creëren op feestjes of een perfect cadeau voor kinderen. Geschikt voor verjaardagsfeesten, kinderfeesten, familiefeesten, discofeesten, dansfeesten, bruiloften, vakantie, Kerstmis, in bars, auto’s of zelfs op de camping.

 • Materiaal: ABS-kunststof

 • Merk: Gritin

 • Gewicht van item: 126 Gram

 • Aantal batterijen: 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)

Discolamp LED RGB Kinderen Muziek 🚨 Lichteffect Feest 15 kleuren Draaibaar Afstandsbediening
Discolamp LED RGB Kinderen Muziek 🚨 Lichteffect Feest 15 kleuren Draaibaar Afstandsbediening
€ 12,33 € 12,99
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo