Beste keus

Braun Trimmer 7-in-1 baardtrimmer 🪒 gezicht haar scheermes MGK3242

€ 44,36 Nu kopen!
B09L79LPTG
De Braun 7-in-1 is een Zwitsers zakmes voor de persoonlijke verzorging van mannen 🧔. Hij geeft je zowel algemene als nauwkeurige controle over je haar, of het nu op je hoofd, je gezicht, uit je oren of ergens anders groeit.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #30 in categorie Beauty

De Braun All-in-one Trimmer een 7-in-1 stylingset.

Wat dit inhoudt is even zoeken, want Braun brengt de zeven stylingmogelijkheden in kaart op basis van het verzorgingsdoel dat je met de trimmer kunt bereiken, in plaats van de afzonderlijke opzetstukken van de trimmer.

Kort samengevat bevat de kit een snoerloze trimmer met een afneembare trimmerkop, vier andere opzetstukken die het haar trimmen of scheren, en een Gillette scheerapparaat.

De opzetstukken pakken verschillende haarproblemen aan, dus laten we ze kort overlopen.

Er zijn twee vaste opzetkammen die over de trimmerkop passen; deze trimmen het haar tot 1 mm of 2 mm. Je kunt deze opzetkammen gebruiken voor stoppels of voor langer haar dat je volledig wilt afscheren met het opzetstuk met folie.

Dan zijn er nog twee haarkammen die ook over de trimmerkop glijden. Je kunt hun positie ten opzichte van de trimmerkop aanpassen om de trimlengte van het haar te vergroten of te verkleinen. Een van de opzetkammen trimt van 3-11 mm en de andere trimt van 13-21 mm. Je kunt deze opzetkammen gebruiken voor korte baarden, lange baarden of hoofdhaar.  

De volgende stap is de detailtrimmer, een opzetstuk dat de trimmerkop volledig vervangt. Het is een 1,5 cm lange precisietrimmer met tanden waarmee je de randen van je snor, baard en bakkebaarden kunt aanpakken.  

Zijn broertje en zusje is de scheerkop met folie, die ook de trimmer vervangt. Dit is een 1,5 cm lange scheerkop voor precisiescheren, waarmee u kunt scheren wat de detailtrimmer trimt.

Dan is er het oor- en neustrimhulpstuk, een ronde trimmer met een diameter van 7 mm voor het haar in uw neusgaten of oren.

Tot slot is er nog het Gillette scheerapparaat, het standaard scheerapparaat voor glad nat scheren.

Deze Braun-trimmerset is in wezen een Zwitsers zakmes en je zult waarschijnlijk niet elk hulpstuk gebruiken. Je zult moeten uitzoeken welke kop geschikt is voor wat je wilt doen – en waar. Maar al met al voldoet de set aan alle eisen voor het scheren van de man, van een scheerbeurt met een nat mes tot een trimbeurt van 2,1 cm lang.

Dit betekent echter wel dat als je je baard wilt trimmen of haren wilt trimmen die langer zijn dan 2,1 cm, je een ander instrument nodig hebt.  

Kenmerken en prestaties

Wat de prestaties van de batterij betreft, zegt Braun dat de lithium-ion batterij goed is voor 80 minuten trimwerk. De langste testsessie die we met de trimmer hebben gedaan duurde ongeveer 20 minuten, en er was nog voldoende lading over voor verschillende schoonmaaksessies, dus we vermoeden dat 80 minuten waarschijnlijk een betrouwbaar cijfer is.

De verschillende opzetstukken hebben verschillende geluidsniveaus: het stilste opzetstuk is de oor- en neustrimmer, en het luidste is de scheerkop. Met de scheerkop en een opzetkam heb je over het algemeen een heel typisch elektrisch scheer- of trimmergezoem – het is niets bijzonders.

We vonden de opzetkammen goed passen tussen de verschillende lengte-instellingen. Het is een handmatig proces: je moet op een knop aan de achterkant van de trimmer drukken om de kam op en neer te schuiven, maar het werkt wel en geeft een consistent resultaat. Er was helemaal geen ruk of trekkracht.

Met een breedte van 4 cm zijn deze kammen echter smaller dan die van een gespecialiseerde haartrimmer, dus het duurt iets langer om een heel hoofd te trimmen. Nogmaals, als je haar van bijvoorbeeld 4 cm lang trimt, kan het haar zich onder de kam ophopen en moet het eruit worden geveegd met de afstofborstel.       

De detailtrimmer en de scheerhoofden zijn briljante hulpmiddelen. Ze halen het haar van die lastige plekjes net onder de neus of kaak en kunnen echt een randje afbakenen, vooral rond de oren of bakkebaarden, zonder te knippen. Ze zijn echter alleen geschikt voor zeer kort haar. We vonden dat de scheerkop met folie niet meer dan 2 mm haar oppikte.  

De echte verrassing was echter de bodygroomer. Het is een zeer eenvoudig model scheerhoofd, dus we verwachtten gemiddelde resultaten, maar het scheerresultaat was zeer glad. In een vlaag van experimenteren, probeerden we het voor een gezichtsscheerbeurt, en de testpersoon was onder de indruk van de afwerking.  

Je kunt de trimmer en enkele van de opzetstukken nat of droog gebruiken. Dit betekent dat je de trimmer veilig onder de douche kunt gebruiken of onder water kunt afspoelen om hem eenvoudig schoon te maken.

Verdict

De Braun All-in-one Trimmer 7 is een totaaloplossing voor gezichts- en lichaamshaar bij mannen. Het is een handige, no-fuss multi-grooming tool, en het detail en de precisie die je kunt bereiken is opmerkelijk.

Dat gezegd hebbende, het zal niet werken voor mannen met een houthakkers- of Victoriaanse baard – de kammen geven je gewoon niet de trimlengte die je nodig hebt – maar voor degenen die kort gezichtshaar hebben en het scherp en netjes willen houden, kan het echt niet misgaan met deze Braun trimmer.

Hij heeft alles wat je nodig hebt. 

B09L79LPTG
De Braun 7-in-1 is een Zwitsers zakmes voor de persoonlijke verzorging van mannen 🧔. Hij geeft je zowel algemene als nauwkeurige controle over je haar, of het nu op je hoofd, je gezicht, uit je oren of ergens anders groeit.

Specificaties – Van leverancier

  • 7-in-1: de Braun MGK3 baardtrimmerset voor mannen trimt elke haarlengte van baard tot gezicht, tot hoofd

  • Scherper. Sneller. Efficiënter: De trimmerkop heeft een bredere scheerzone en scheert meer haartjes bij elke beweging (in vergelijking met vorige Braun trimmers). Krijg je look in minder bewegingen

  • 100% controle van kop tot teen: Een precisiekam met 20% minder plastic zorgt voor een moeiteloze trim, of het nu snor, sikje, stoppels of haar is

  • Gebouwd om lang mee te gaan: Deze baardtrimmer voor mannen heeft levenslang scherpe mesjes, voor gemakkelijk, gelijkmatig en efficiënt trimmen op elke lengte

  • Geavanceerde Duitse techniek: Een krachtige NiHM-batterij die 80 minuten meegaat

  • Batterijen: ‏ 2AAA batterijen vereist. (inbegrepen)

  • Afmetingen pakket: ‎25.8 x 13.8 x 5.9 cm; 325 gram

  • Fabrikant: ‎Procter & Gamble

  • ASIN: ‎ B09L79LPTG

Braun Trimmer 7-in-1 baardtrimmer 🪒 gezicht haar scheermes MGK3242
Braun Trimmer 7-in-1 baardtrimmer 🪒 gezicht haar scheermes MGK3242
€ 44,36
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo