Bluetooth Oordopjes 🎢 10mm-Drivers Bas Soundcore Anker Life P2 Mini

€ 27,99 € 39,99 Nu kopen!
B099DP3617
Maak kennis met de Soundcore van Anker Life P2 🎢 Mini True Wireless Earbuds geliefd door meer dan 20 miljoen mensen. Deze oordopjes zijn misschien klein, maar leveren geweldig geluid of je nu naar muziek luistert, een film bekijkt of lekker ontspant met je favoriete podcast.
9/10 (Expert Score)
Product staat op #18 in categorie Computers

Geniet van een ongelooflijke geluidskwaliteit en een verbluffende bas met de Soundcore Oordopjes Life P2 Mini True Wireless Earbuds. Met deze oortjes is het mogelijk om te schakelen tussen drie EQ-modi – Soundcore Signature, Bass Booster, en Podcast – om het beste geluid voor jouw activiteit te krijgen.

De drie EQ-modi

De Soundcore Signature, de standaard EQ, zorgt voor een gebalanceerd geluid, terwijl de Bass Booster muziek met veel lage tonen verbetert en verbluffend doet klinken. De Podcast modus laat stemmen duidelijk uitkomen. Wanneer je naar een andere modus wilt overschakelen,druk je snel 3 keer op de rechteroordop. Je hoort een toon voor elke geslaagde omschakeling.

Ontwerp, comfort en batterijduur

De Soundcore Life P2 Mini Wireless Earbuds van Anker zijn ontworpen om een ongelooflijke geluidskwaliteit te bieden terwijl ze licht en comfortabel zijn. Zo wegen ze slechts 4,4g, wat 10% lichter is dan standaard oordopjes. De oordopjes zijn voorzien van oversized drielaags 10 mm drivers die geluid leveren met versterkte bas.

Niet alleen zijn de Soundcore Life P2 Mini Wireless Earbuds erg licht, maar het draadloze ontwerp zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt luisteren zonder dat er vervelende kabels in de weg zitten. De draadloze oordopjes maken gebruik van Bleutooth 5.2 wat zorgt voor een zeer stabiele verbinding.

Ondanks ze zo klein zijn, hebben ze een batterijduur van 8 uur per oplaadbeurt. Daarbij worden ze geleverd met een oplaadetui dat zorgt voor 24 uur extra luistertijd. Zodat jij waar en wanneer je maar wilt kunt genieten van jouw muziek.

AI-verbeterde gesprekken

Ervaar superieure gesprekskwaliteit met de Soundcore P2 Mini True Wireless Earbuds. Uitgerust met ingebouwde microfoon was handfree bellen nog nooit zo gemakkelijk.

Het AI-algoritme zorgt ervoor dat je altijd en overal duidelijk te horen bent. Met drie EQ-modi om uit te kiezen, kun je het perfecte geluid voor jouw behoeften vinden. De Soundcore P2 Mini True draadloze oordopjes zijn ook licht en comfortabel, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Bediening en connectiviteit

In tegenstelling tot duurdere modellen uit de serie, ondersteunt de Life P2 Mini de indrukwekkende Soundcore-app niet, wat betekent dat de bediening en functies die je op de knoppen krijgt, alles zijn wat je zult krijgen. De bediening is eenvoudig:

 1. Dubbeltik op L of R om muziek af te spelen/pauzeren
 2. Houd R ingedrukt om naar het volgende nummer te gaan
 3. Houd L ingedrukt om terug te gaan naar het vorige nummer
 4. Drievoudig tikje op R om te schakelen tussen equalizers (standaard, helderheid en bas)
 5. Drievoudig tik op L om de stemassistent te activeren

De aanraakpanelen reageren niet op een enkele aanraking, dus per ongeluk aanraken komt zelden voor. Het nadeel is dat je het volume niet rechtstreeks via de oordopjes kunt wijzigen. Het model biedt geen ondersteuning voor ruisonderdrukking, transparantie of een low-latency modus zoals de duurdere Soundcores.

Helaas is er geen stemmelding om de volgende equalizer aan te kondigen. Het veranderen van de EQ wordt in plaats daarvan bevestigd met een zachte pieptoon. Als je geen getraind oor hebt, kan het moeilijk zijn om te weten in welke EQ je bent.

De P2 Mini houdt een sterke Bluetooth verbinding tot op 9-10 meter afstand van je apparaat en werkt ook prima in gebieden vol draadloze verbindingen. Het is altijd mogelijk om te wisselen tussen het luisteren naar één of twee oordopjes, bijvoorbeeld door één knopje op te laden terwijl je het andere gebruikt.

Conclusie

Met hun vederlichte pasvorm, kleine profiel, en AI-verbeterde gesprekken, zijn deze oordopjes perfect voor degenen die de allerbeste geluidskwaliteit verkiezen. Met 10% minder gewicht dan standaard oordopjes, voelen ze praktisch en gewichtloos in je oren. De ingebouwde microfoons zijn uitgerust met een AI-algoritme om de spraakopname te verbeteren en ervoor te zorgen dat je duidelijk wordt gehoord door de andere partij.

Bluetooth Oordopjes 🎶 10mm-Drivers Bas Soundcore Anker Life P2 Mini

★★★★☆ KOOP NU Maak kennis met de Soundcore van Anker Life P2 Mini True Wireless Earbuds geliefd door meer dan 20 miljoen mensen. Deze oordopjes zijn misschien klein, maar leveren geweldig geluid of je nu naar muziek luistert, een film bekijkt of lekker ontspant met je favoriete podcast.🎶

Specificaties - Van leverancier

 • Merk: Soundcore
 • Fabrikant: ‎Anker
 • Model: ‎A3944011
 • ‎Microfoon inbegrepen, Snellader
 • Type versterker: ‎Hybrid
 • ‎Oorkussens meegeleverd
 • Batterijen inbegrepen
 • ‎Lithium polymeer
 • Afmetingen: ‎6.5 x 5.3 x 3.4 cm
 • Gewicht: 58.97 gram
 • Geweldig geluid, geliefd onder meer dan 20 miljoen mensen
 • Verbluffend geluid: de echt draadloze oordopjes Life P2 Mini hebben extra grote 10mm-drivers met drie lagen voor geluid met betere lage tonen.
 • Drie EQ-modi: Soundcore Signature, de standaard-EQ, zorgt voor een goed uitgebalanceerd geluid, terwijl Bass Booster muziek met veel lage tonen beter laat klinken en Podcast stemmen duidelijk verstaanbaar maakt. Om naar een andere modus te schakelen, drukt u snel drie keer op het rechteroordopje. U hoort elke keer als er wordt geschakeld een toon.
 • Vederlichte pasvorm: De kleine, echt draadloze oordopjes wegen maar 4,4 g, 10% minder dan standaard oordopjes. Ze zijn zo klein en licht dat ze in uw oren bijna gewichtloos aanvoelen.
 • Bellen met AI-verbeteringen: de ingebouwde microfoons van de Life P2 Mini echt draadloze oordopjes zijn voorzien van een AI-algoritme dat het opnemen van spraak verbetert en zorgt dat uw gesprekspartner u duidelijk kan verstaan

Bluetooth Oordopjes 🎢 10mm-Drivers Bas Soundcore Anker Life P2 Mini
Bluetooth Oordopjes 🎢 10mm-Drivers Bas Soundcore Anker Life P2 Mini
€ 27,99 € 39,99
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo