Bestseller

Bitdefender Total Security 🛡️🦠 Anti-Virus Software 5 apparaten

€ Price not avail Nu kopen!
3828747620
Met automatische updates en upgrades biedt Bitdefender Total Security u de meest innovatieve technologieën die de nieuwste cyberbedreigingen, waaronder malware en ransomware, voorspellen, voorkomen, detecteren en elimineren. Total Security biedt netwerkgebaseerde bescherming, voorkomt misbruik van kwetsbaarheden in uw systeem en detecteert en blokkeert brute-force-pogingen en botnetaanvallen om uw apparaten in gevaar te brengen, terwijl uw gevoelige informatie veilig blijft. Met geavanceerd ouderlijk toezicht kunt u uw kinderen online beschermen, inhoud filteren, schermtijd beperken en zelfs de locatie volgen.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #31 in categorie Computers

Bitdefender Total Security is volledige bescherming voor Windows, MacOS, iOS en Android.

Met automatische updates en upgrades biedt Bitdefender Total Security u de meest innovatieve technologieën die de nieuwste cyberbedreigingen, waaronder malware en ransomware, voorspellen, voorkomen, detecteren en elimineren.

Total Security biedt netwerkgebaseerde bescherming, voorkomt misbruik van kwetsbaarheden in uw systeem en detecteert en blokkeert brute-force-pogingen en botnetaanvallen om uw apparaten in gevaar te brengen, terwijl uw gevoelige informatie veilig blijft. Met geavanceerd ouderlijk toezicht kunt u uw kinderen online beschermen, inhoud filteren, schermtijd beperken en zelfs de locatie volgen.

Bitdefender beschermt miljoenen systemen wereldwijd

Vertrouw op Bitdefender om u te beschermen
Aangedreven door zijn diepgaande beveiligingsexpertise en het snelle tempo van onderzoek en ontwikkeling, is de langdurige missie van Bitdefender om transformatieve beveiligingstechnologieën te leveren aan gebruikers en organisaties over de hele wereld. Wij zijn innovators en creëren baanbrekende technologie die de ervaring van onze klanten met beveiliging radicaal verbetert.

Wees geen slachtoffer van cyberaanvallen
Bescherm en verdedig uzelf met Bitdefender.

Cyberbedreigingen liggen overal op het internet op de loer, en naarmate ons leven meer verweven raakt met technologie, groeit de mogelijkheid om het slachtoffer te worden van een cyberaanval.

Met Bitdefender kunt u er zeker van zijn dat u de nieuwste en beste bescherming hebt tegen zowel veelvoorkomende als ongebruikelijke vormen van aanvallen, zoals: malware, ransomware, phishing, spyware, schadelijke ongewenste programma’s, spam, fraude, wifi-sniffing, onveilig online winkelen, DDoS-aanvallen, botnet-aanvallen, spoofing en nog veel meer.

PC Mag beste merken voor 2022
“Er zijn misschien bekendere beveiligingssuites, maar er is geen suite met een hogere aanbeveling van de massa” – PC Mag, januari 2022

AV-Test Award Beste Bescherming Maart 2022
TechRadar aanbevolen
Ditching, mei 2022

De keuze van de lezers van PC Mag
PC Mag, december 2021

3828747620
Met automatische updates en upgrades 🌐 biedt Bitdefender Total Security u de meest innovatieve technologieën die de nieuwste cyberbedreigingen, waaronder malware en ransomware, voorspellen, voorkomen, detecteren en elimineren. Total Security biedt netwerkgebaseerde bescherming, voorkomt misbruik van kwetsbaarheden in uw systeem en detecteert en blokkeert brute-force-pogingen en botnetaanvallen om uw apparaten in gevaar te brengen, terwijl uw gevoelige informatie veilig blijft. Met geavanceerd ouderlijk toezicht kunt u uw kinderen online beschermen, inhoud filteren, schermtijd beperken en zelfs de locatie volgen.

Specificaties – Van leverancier

 • Bescherming tegen ransomware met meerdere lagen

  De onverslaanbare meerlaagse bescherming van Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande bedreigingen. Kenmerken omvatten:

  • Volledige realtime gegevensbescherming
  • Preventie van netwerkbedreigingen
  • Bescherming tegen ransomware met meerdere lagen
  • Volledige bescherming tegen malware
  • Robuuste antiphishing-, antifraude-, antispam- en antidiefstalmechanismen

   Bitdefender-beveiligingssoftware reageert onmiddellijk op online bedreigingen zonder de prestaties van uw systeem in gevaar te brengen.

  • Automatische updates en upgrades
  • Spel-, film- en werkmodi
  • Bitdefender Autopilot Overzicht
  • Bitdefender Photon Adaptieve prestaties
  • OneClick Optimizer

  • Veilig online bankieren
  • Geavanceerde ouderlijk toezicht
  • Microfoonmonitor en webcambescherming
  • Bescherming van sociale netwerken

Bitdefender Total Security 🛡️🦠 Anti-Virus Software 5 apparaten
Bitdefender Total Security 🛡️🦠 Anti-Virus Software 5 apparaten
€ Price not avail
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo