Van redactie

BISSEL SpotClean Pro, Professionele Vlekkenreiniger 🧼 voor Tapijt, Vloerkleden, Meubels, Trappen en Auto’s -30%

Nu kopen!
B075LJWKCY
De SpotClean pro heeft een zeer compact en lichtgewicht ontwerp dat superieure draagbaarheid biedt. Hoewel deze reiniger niet geschikt is voor grote taken, is hij perfect voor het reinigen van bekleding en tapijt in uw huis of voertuig.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #16 in categorie Auto

Als huiseigenaar ben ik als enige verantwoordelijk voor het schoonhouden van mijn tapijt en stoffering. Natuurlijk kunnen deze taken erg tijdrovend zijn, vooral als je kleine kinderen en huisdieren in huis hebt.

Als je net als ik bent, heb je waarschijnlijk al een grote tapijtafzuiger, maar vind je het lastig om hem eruit te trekken en aan te zetten voor vlekreiniging. Daarom heb ik besloten te investeren in de compacte Bissell 1558N SpotClean Pro.

Compact en lichtgewicht ontwerp

De SpotClean pro heeft een zeer compact en lichtgewicht ontwerp dat superieure draagbaarheid biedt. Hoewel deze reiniger niet geschikt is voor grote taken, is hij perfect voor het reinigen van bekleding en tapijt in uw huis of voertuig.

In het begin twijfelde ik aan de grootte, omdat ik niet dacht dat het effectief zou zijn bij het aanpakken van ingezette vlekken. Tjonge, had ik het ooit zo mis, deze stoute jongen verwijderde een maand oude huisdierenvlek waar ik gek van werd. Nu is mijn tapijt schoon, fris en verfrissend!

Zuigmogelijkheden

Hoewel de Bissell klein is, is hij nog steeds in staat om superieure zuigkracht te bieden. De 5,7 ampère motor zal zelfs onder de meest extreme omstandigheden niet vastlopen.

Bissell 1558N Krachtige Zuigkracht
Verwijder diep vuil en vlekken

Dit is een elektrisch aangedreven machine die een continue zuigkracht produceert, in tegenstelling tot de op batterijen geladen tapijtreiniger, die de neiging heeft om vermogen te verliezen, zelfs bij lichte belasting en als het batterijniveau afneemt.

Bedrijfsradius

Als je een blik werpt op de Bissell 1558N SpotClean Professional, zul je meteen zien dat het apparaat heel anders is dan zijn concurrenten. Dit is onmiskenbaar een van de factoren die me ertoe hebben aangezet. Ik heb veel veel grotere tapijtreinigers en de handheld-opstelling leek erg aantrekkelijk.

Natuurlijk was ik aanvankelijk huiverig vanwege de twijfelachtige actieradius. Nu ik deze specifieke tapijtreiniger een paar maanden heb gebruikt, zijn mijn zorgen volledig weggenomen.

Bissell 1558N Accessoires
De volledige accessoires inbegrepen in het pakket:

Er zijn een paar onderscheidende componenten die helpen om de Bissell 1558N Spotclean Proeen grote actieradius te geven. Ten eerste is dit apparaat uitgerust met een netsnoer met een groot bereik van 22 voet. Nu is dit misschien veel korter dan de grotere modellen, maar deze puppy is ook in de hand en kan snel worden verplaatst, met één hand.

Ik heb ook genoten van het gebruik van de 6 “traptool en de 3” harde vlektool. Beiden hebben me door een aantal zeer moeilijke tijden geholpen en hebben zeker een beetje extra bereik aan de machine toegevoegd.

Ik kan ook waarderen dat het netsnoer gemakkelijk om de basis van de machine kan worden gewikkeld! Dit helpt me lui te blijven en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het snoer stevig op zijn plaats blijft en uit de weg blijft wanneer het apparaat niet in gebruik is.

Eindeloze functionaliteit en prestaties

Bij mijn eerste onderzoek van deze plekreiniger was ik enigszins sceptisch. Het ding ziet eruit als iets dat een tassendame door de stad zou dragen. Natuurlijk weten we allemaal dat schijn bedriegt, en dit gevoel klopte zeker met de Bissell 1558N.

Hoewel het uiterlijk nog steeds onhandig is, is de functionaliteit van dit toestel meer dan indrukwekkend. Dit product kan niet alleen gemakkelijk worden gebruikt om mijn tapijten schoon te maken, maar het werkt ook uitzonderlijk goed voor alle verschillende soorten doeleinden.

Superieure zuigkracht

Met de bijbehorende accessoires kan ik de tapijtreiniger gemakkelijk gebruiken om mijn bekleding en trappen op te fleuren. Het compacte formaat en het lichtgewicht ontwerp maken dit zelfs mijn go-to tapijtreiniger, wanneer ik me richt op die vervelende trappen.

Natuurlijk houdt de functionaliteit daar niet op. Ik kan deze machine ook naar buiten dragen en gebruiken om mijn auto effectief en efficiënt schoon te maken. Voor kleinere reinigingswerkzaamheden aan het interieur van voertuigen, overtreft dit product absoluut zijn zwaardere, omvangrijkere alternatieven.

De Bissell 1558N is overal schoon!

Als je een beetje onhandig bent zoals ik, zou je soms per ongeluk wat frisdrankblikjes omgooien en de zoete, koolzuurhoudende vloeistof over je prachtige tapijt laten lopen. Hier komt de Bissel 1558N te hulp. Het is een uitkomst, want ik zou zeker niet willen sjouwen en mijn omvangrijke tapijtextractor opzetten om deze kleine rommel op te ruimen.

Makkelijk te gebruiken

Of ik al dan niet als een lui persoon kan worden geclassificeerd, valt nog te bezien. Ik waardeer het echter wel om mijn leven gemakkelijker te maken, waar en hoe mogelijk. Daarom doe ik altijd enorm veel moeite om het gebruiksgemak van een tapijtreiniger te inspecteren, voordat ik mijn geld overhandig.

Als het tot nu toe nog niet duidelijk was, blinkt de Bissell 1558N SpotClean Pro vlekkenreiniger uit in deze categorie. Hoewel de actieradius iets korter is dan bij sommige andere modellen, is het gebruik van deze tapijtreiniger elke keer weer een prettige ervaring.

Een combinatie van functies maakt het apparaat zo enorm gebruiksvriendelijk. De meest opvallende zijn het ontwerp en we

icht van de eenheid. Dit is een machine die zelfs ik kan rondsjouwen, zonder bij elke stap te grommen.

Bissell 1558N SpotClean Pro Vlekkenreiniger Watertank
De tankinhoud van gallon is verrassend groot en hoeft niet al te vaak te worden bijgevuld, dus ik kan langer door blijven kauwen.

En tot slot is deze tapijtreiniger uitgerust met verschillende tools, die speciaal zijn ontworpen voor unieke taken. Of ik nu vlekken of trappen aanpak, ik kan altijd een accessoire vinden dat de taak gemakkelijk aankan en me helpt schrobben, wassen met shampoo en zweten te voorkomen.

Algemene waarde

Bissell 1558N Auto-interieur
De Bissell 1558N SpotClean Pro is ook geweldig voor het reinigen van het interieur van uw auto!

Ik vond het prijskaartje van de SpotClean Pro zeer betaalbaar, en veel consumenten zullen het met me eens zijn. Als je kijkt naar de extra accessoires en de beperkte garantie van 2 jaar, die bij het pakket zijn inbegrepen, kan het prijskaartje niet vriendelijker zijn.

De Bissel 1558N Pro Tapijtreiniger is gemaakt van stevige materialen die de tand des tijds zullen doorstaan, en is bovendien vrijwel onderhoudsvrij. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en raad deze reiniger zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een lichtgewicht alternatief voor die grote tapijtafzuiger.

Natuurlijk helpt de functionaliteit van het apparaat om de waarde aanzienlijk te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een tapijtreiniger voor gebruik in woningen of auto-interieurs, deze kan dat doel heel goed dienen. Zelfs iemand die gierig is zoals ik, zal de prijs en functies zeer aantrekkelijk vinden.

Moet je de Bissell SpotClean Pro tapijtreiniger kopen?

Als het erop aankomt, is de Bissell 1558N SpotClean Pro misschien niet ideaal voor alle toepassingen, maar het is ongetwijfeld de beste in zijn klasse voor de meeste huiseigenaren.

Het product is lichtgewicht, compact en kan gemakkelijk met één hand worden verplaatst. Hij is in staat een groot aantal verschillende taken aan te pakken, waaronder tapijten, trappen, stoffering, moeilijk bereikbare hoeken en zelfs voertuigen. Deze kleine maar krachtige tapijtreiniger is perfect voor kleine morsen en vlekken.

Voor de prijs en dankzij de accessoires, reinigingsprestaties, indrukwekkende zuigkracht en garantie is de Bissell 1558N SpotClean Professional Tapijtreiniger een noodzaak voor huishoudens met weinig tapijt of degenen die hun kostbare auto’s en vrachtwagens willen schoonmaken.

B075LJWKCY
De SpotClean pro heeft een zeer compact en lichtgewicht ontwerp dat superieure draagbaarheid biedt. Hoewel deze reiniger niet geschikt is voor grote taken, is hij perfect voor het reinigen van bekleding en tapijt in uw huis of voertuig.

Specificaties – Van leverancier

 • Krachtige reiniging: de BISSELL SpotClean Pro is een professionele vlekreiniger. Hij heeft een krachtige 750W motor met een geluidsniveau van 82dB. Uitstekend geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken
 • Ideaal voor thuis en in de auto: Met de geïntegreerde 1,5 meter lange slang van de vlekkenreiniger maak je gemakkelijk de hoeken van je huis en de stoelen en bekleding in de auto schoon
 • Dual Tank-technologie: verwijderbare waterreservoirs voor eenvoudig vullen en legen. Het systeem met twee watertanks maakt reiniging met schoon water mogelijk terwijl vuil en stof in een aparte tank worden opgeslagen
 • Optimale zuigkracht: deze draagbare tapijt- en vloerreiniger is uitgerust met een krachtige motor om vlekken en hardnekkig vuil te verwijderen
 • Reinigingsformule: Combineer SpotClean Pro met Bissell 1087N, 1086N, 1089N en 1078N formules voor de beste schoonmaak resultaten

 • Merk ‎Bissell
 • Modelnummer ‎1558N
 • Kleur ‎Rood/Zwart
 • Productafmetingen ‎36 x 25 x 36.6 cm; 6 kg
 • Capaciteit ‎2.8 Liter
 • Volume ‎6.4 Liter
 • Vermogen/wattage ‎750 watt
 • Voltage ‎220 Volt
 • Reikwijdte ‎800 Centimeter
 • Geluidsniveau ‎84 dB
 • Speciale functies ‎Zonder zak
 • Fabrikant ‎BISSELL
 • Modelnummer item ‎1558N
 • ASIN ‎B075LJWKCY

BISSEL SpotClean Pro, Professionele Vlekkenreiniger 🧼 voor Tapijt, Vloerkleden, Meubels, Trappen en Auto’s -30%
BISSEL SpotClean Pro, Professionele Vlekkenreiniger 🧼 voor Tapijt, Vloerkleden, Meubels, Trappen en Auto’s -30%

BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo