Van redactie

Adobe Lightroom Abonnement 💻 Korting 1TB Jaar Download PC MAC IOS ANDROID

€ Price not avail Nu kopen!
B0887BCFV9
Adobe Lightroom is al jaren het voornaamste gereedschap voor fotografen. De interface is schoon en eenvoudig in gebruik, en batchbewerkingen verkorten de bewerkingstijd aanzienlijk. 📸 Maar toen Lightroom lang geen nieuwe updates kreeg, overwogen vele gebruikers om hun abonnement op te zeggen. Daarom heeft Adobe enkele nieuwe grote updates uitgebracht.
8.5/10 (Expert Score)
Product staat op #33 in categorie Computers

De nieuwste updates voor Lightroom hebben een aantal noodzakelijke functionaliteiten toegevoegd om te kunnen blijven concurreren met Capture One. Na jaren kunnen gebruikers eindelijk de intensiteit van hun kostbare presets aanpassen. Adobe heeft ook enkele AI-gestuurde functies en intuïtieve adaptieve presets toegevoegd. Is het genoeg? Wij denken van wel. Lees verder om meer te weten te komen.

Het grote plaatje

Adobe heeft een aantal belangrijke functies toegevoegd aan zijn geliefde Lightroom. Je kunt eindelijk de intensiteit van voorinstellingen aanpassen voor extra flexibiliteit. Er zijn ook een paar extra toeters en bellen toegevoegd. Daaronder zijn de nieuwe crop overlays, aanpasbare presets, en de mogelijkheid om video te bewerken in Lightroom CC.

Adobe gaat in de goede richting en luistert eindelijk weer naar de verzoeken van fotografen.

Het blijft een geweldige optie voor trouw-, familie- en portretfotografen. Batchbewerking is altijd een van de sterke punten van Lightroom geweest. Mode- en schoonheidsfotografen zullen nog steeds de functionaliteit van Photoshop nodig hebben om aan de veeleisende industriestandaarden te blijven voldoen.

Voordelen

 • Eenvoudig ontwerp
 • Instelbare premium en adaptieve voorinstellingen bieden flexibiliteit
 • Snel en nauwkeurig maskeren
 • Nieuwe overlays voor bijsnijden
 • Mogelijkheid om video te bewerken in Lightroom CC

Nadelen

 • Meer variatie voor de aangepaste voorinstellingen van de lucht zou geweldig zijn
 • Geen lagen
 • Nog steeds geen patch-tool

Wie zou dit moeten kopen?

Adobe doet iets heel goed met deze nieuwste versie van Lightroom. Het blijft eenvoudig genoeg voor iedereen om te gebruiken, maar de software is nu functioneel genoeg om ook de professionals te blijven boeien. Lightroom is een prachtig programma voor fotografen van alle genres en vaardigheden. En de updates hebben me overtuigd om mijn maandelijks abonnement te behouden.

Lightroom biedt krachtige manieren om RAW-afbeeldingen te bewerken, en de wijzigingen zijn niet-destructief, zodat je op elk moment terug kunt gaan naar de oorspronkelijke afbeelding. Echter, Lightroom is de verkeerde keuze als je een abonnementsmodel wilt vermijden, omdat er geen optie is om het helemaal te kopen.

Na jaren wachten kunnen fotografen nu eindelijk de intensiteit van hun voorinstellingen aanpassen. Het maskeren gaat snel en is indrukwekkend nauwkeurig, waardoor bewerken een fluitje van een cent wordt. 

Lightroom CC gaat nog een stap verder door gebruikers de mogelijkheid te bieden iets aan het masker toe te voegen of ervan af te trekken. De AI-gestuurde adaptieve voorinstellingen voor lucht en onderwerpen zijn een fantastische keuze. Ik kom tegenwoordig nog maar zelden rode ogen tegen, en het gereedschap voor het verwijderen van rode ogen is een extra pluspunt.

Wat er mist

Er zijn een paar dingen die ik nog graag toegevoegd zou zien aan Lightroom. Lagen staan bovenaan die lijst omdat ik mijn aanpassingen wil kunnen zien. Hoewel het meer dan voldoende is voor bruiloften, familiefoto’s en senior portretten, zou ik graag een patch-tool zien voor betere huidretouchering voor modebeelden. Er is meer werk nodig voor mode- en schoonheidsfotografie. Dat is waar Photoshop om de hoek komt kijken.

Toch zijn deze nieuwste updates best prettig. Plus, we kunnen eindelijk videoclips bewerken! Ik ben enthousiast om te zien waar Adobe naar toe gaat: iets waar ik al een tijdje niet meer aan gedacht heb.

☆
B0887BCFV9
Adobe Lightroom is al jaren het voornaamste gereedschap voor fotografen. De interface is schoon en eenvoudig in gebruik, en batchbewerkingen verkorten de bewerkingstijd aanzienlijk. 📸 Maar toen Lightroom lang geen nieuwe updates kreeg, overwogen vele gebruikers om hun abonnement op te zeggen. Daarom heeft Adobe enkele nieuwe grote updates uitgebracht.

Specificaties – Van leverancier

 • Opmerking: Lightroom Classic en Photoshop zijn niet inbegrepen in dit plan
 • Adobe Lightroom met 1 TB cloud-opslag en krachtige functies voor bewerken, organiseren, back-uppen en delen, is de fotoservice voor mensen die van fotografie houden. Inclusief Lightroom Mobile voor iOS en Android
 • Volledige flexibiliteit door op te slaan in de cloud en op lokale harde schijf
 • Overal bewerken: Maak ongelooflijke foto’s met krachtige bewerkingsfuncties op mobiele apparaten, het web en je desktop
 • Slimmer organisatie – Met automatische tagging vind je snel de opnamen die je zoekt, zodat je je kunt richten op het plezier van fotografie
 • Opslag zonder zorgen – Met 1 TB aan opslagruimte heb je altijd en overal toegang tot je foto’s in volledige resolutie
 • Eenvoudig delen – Haal alles in huis om ongelooflijke foto’s te maken en met iedereen te delen

 

 • Taal: Meertalig
 • Afmetingen pakket: 17.3 x 10.7 x 1 cm; 20 gram
 • Fabrikant: Adobe

Adobe Lightroom Abonnement 💻 Korting 1TB Jaar Download PC MAC IOS ANDROID
Adobe Lightroom Abonnement 💻 Korting 1TB Jaar Download PC MAC IOS ANDROID
€ Price not avail
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo