2x USB snel oplader auto 5V 4,2A ⚑ boot motor Thlevel inbouw

€ 20,99 Nu kopen!
B07ZH2QVSH
πŸ“² Nooit meer een lege smartphone met de Thlevel Dual USB auto oplader. Super handig voor onderweg! βœ“ Shop nu online!
9.2/10 (Expert Score)
Product staat op #8 in categorie Auto

Tegenwoordig brengen we veel tijd door in onze voertuigen, pendelend van de ene plaats naar de andere. Soms doen deze voertuigen ook dienst als slaapplaats, vooral wanneer mensen buiten kamperen of onbekende gebieden bezoeken. Ze kunnen ook de plaats zijn voor informele ontmoetingen met vrienden. Smartphones zijn ook een onbetwist deel van ons dagelijks leven geworden. Het zijn multifunctionele toestellen die niet alleen voor communicatie, maar ook voor amusementsdoeleinden worden gebruikt. Ze zijn zeer nuttig voor mensen die voortdurend onderweg zijn en buitenshuis werken. Als je apparaten hebt met een laag stroomverbruik die zeer snel stroom verliezen, kan dat een probleem opleveren als je op reis bent. Het is dus beter om een autolader bij je te hebben.

Universele USB-poorttechnologie

De USB-auto oplader met twee poorten is compatibel met smartphones en tablets met verschillende besturingssystemen. Ze werken met allemaal op dezelfde manier. Dit komt door de universele USB-poorttechnologie die in deze laders wordt gebruikt. Dit betekent dat als je een Android telefoon en een iPhone hebt, je ze allebei tegelijk kunt opladen met dezelfde dual port USB auto oplader.

Schokbestendig en vuurbestendig

Als we in de auto reizen, stuitert en trilt de auto als gevolg van de toestand van de weg. Als je een autolader gebruikt tijdens het rijden in dergelijke omstandigheden, zal je lader ook trillen. USB-opladers met twee poorten zijn het meest geschikt in dergelijke situaties. Ze worden niet beïnvloed door de trillingen van de auto omdat ze trillingsbestendig zijn. Deze laders zijn ook vuurbestendig.

Geschikt voor verschillende weersomstandigheden

Hoewel de meeste auto’s tegenwoordig voorzien zijn van airconditioning, moet de lader zich kunnen aanpassen aan de weersomstandigheden. Dubbelpoortsladers kunnen zowel in extreme hitte als in extreem koude omstandigheden doeltreffend werken. Extreem weer heeft geen invloed op de prestaties van de lader.

2x USB snel oplader auto 5V 4,2A ⚡ boot motorfiets inbouw Thlevel

★★★★☆ KOOP NU 📲 Nooit meer een lege smartphone met de Thlevel Dual USB auto oplader. Super handig voor onderweg! ✓ Shop nu online!

Specificaties - Van leverancier

 •  
 • 5V/4.2A Dual USB Autolader

Dual USB oplaadpoorten met een enkele uitgang van 2,1 A kan je gelijktijdig opladen 2 apparaten op hoge snelheid.

 • Met veilige aan/uit schakelaar

Ontworpen met aan/uit schakelaar voor energiebesparing en bescherming van apparaten, waardoor de levensduur van apparaten wordt verlengd. Het bespaart elektriciteit en verbruikt geen stroom wanneer het uitgeschakeld is.

 • LED spanningsdisplay

LED digitale spanningscontrolefunctie helpt om de gezondheid van de batterij en het elektrische systeem van je auto in real-time te controleren.

 • Hoge veiligheidsnormen

Beschermt je apparaten tegen overstroom. Ingebouwde zekering voor bescherming tegen overbelasting, oververhitting, overspanning, onderspanning en kortsluiting.

 • Waterdicht en hittebestendig

Gemaakt van super Nylon materialen met IP66 waterdichtheid, de USB lader aansluiting doet het goed bij hoge en lage temperaturen (- 40 ° F tot 140 ° F). Ideaal voor auto, RV, ATV, motor, boot en marine.

Specificaties:

 • Vermogen: DC 12V-24V
 • USB Uitgangsspanning: 5V
 • Uitgang: 3.6-6.5V/3A; 6.5-9V/2A; 9-12V/1.5A
 • MAX Vermogen: 18W

Pakket Inhoud:

 • 1x USB Autolader Uitgangen
 • 1x 23,7 Inch Draad met 10A zekering
 • 2x Blauwe Terminal

2x USB snel oplader auto 5V 4,2A ⚑ boot motor Thlevel inbouw
2x USB snel oplader auto 5V 4,2A ⚑ boot motor Thlevel inbouw
€ 20,99
BesteKorting.com 🏷️ | Beste producten met de hoogste kortingen, Amazon, Bol.com, CoolBlue
Logo